Moram vam povedati, da sem razmišljala o tem, da bi današnjo oddajo spustila, ker vem, da ste vse še z eno nogo na dopustu, a moda me je ponovno tako močno premamila, da se ji nisem mogla upreti. In tukaj je moja peta spletna oddaja, kako čas beži, jaz pa sem neskončno vesela, ker lahko delim svoje zamisli in videnje z vami.

Žamet je tisti material, ki nas že vrsto let navdušuje. Eleganten, mehak, ravno prav romantičen in nosljiv. Blazer, hlače, obleka, vse je v žametni različici in vse kaže, da ga bomo dolgo nosile.

Nismo dovolj pozorne na perilo, ki ga nosimo, in to ni povezano s tem, ali smo samske ali pač srečno zaljubljene. Perilo skrbi za samozavest, oblikuje postavo in nas lahko naredi vitkejše. Imejte torej nekaj romantičnega, nekaj športnega in nujno perilo za oblikovanje postave.

Karl Lagerfeld je narisal kostume za klasični balet in tako dokazal, kako se moda in umetnost z veseljem spojita. Nastal je čaroben večer v operi v Parizu, prisotni pa so bili vsi iz sveta mode in pravijo, da sploh niso želeli domov.

Ponovno Steklarna Rogaška, ker me njihova zgodba o uspehu zelo navdušuje in zdi se mi, da vedno premalo podpiramo stvari, ki so narejene pri nas. Tako sem za novo leto razveselila prijateljice prav z njihovimi mini skledami in kozarci, da bomo lahko nazdravile v slogu.

Koliko blazerjev imate v garderobni omari? Jaz sem jih nehala šteti in čeprav se črni ponavljajo, sem ponosna lastnica tudi blazerjev v barvah. Top so s kavbojkami, tako kot znamenita jaknica iz bukleja, ki si jo je omislila Coco. Obožujem ta stil!

Kam na sneg? Jaz sem sicer že bila, a me v letšnji zimi čakajo nove destinacije, nad katerimi sem navdušena. Izbrala sem nekaj vrhunskih krajev za oddih in smučanje, ki pa niso lepi le zaradi beline, temveč tudi zaradi šopinga.

Pripravljene na še eno modno potovanje?

Komentiraj