5 osnovnih kosov te prehodne sezone

Na trenutke se morda že nekoliko ponavljamo, vem, pa vendar je prav ta hip modna scena tako zanimiva in polna novih ali vsaj osveženih idej, da gre določene med njimi preprosto večkrat ponoviti. Jesen bo letos pisana na kožo vsem, ki ljubijo strukturo, drznost in vsekakor tudi drugačnost, retro vpliv je močnejši kot kdajkoli in pretekla 80. in 90. so do sedaj že dosegla našo celotno podobo. Tu so močne, intenzivne barve, ki nudijo čudovit kontrast vsem temnejšim primerkom, kot so temno modra, črna, rjava ali vojaško zelena. Prav toliko, kot so trenutno zaželeni potiski rož in živalskega vzorca, so modni tudi monokromatski outfiti, ki nudijo eno barvo od glave do pet.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Trendov je torej na pretek in verjamem, da bo med njimi vsaka izmed nas našla najboljšega tudi zase in za svoj osebni stil oziroma okus. Pa vendar gre poudariti nekaj najbolj ključnih kosov, ki bi jih lahko to prehodno obdobje pogosteje vključile v svoj vsakdanji look. Eden najbolj očitnih kosov so nedvomno usnjene hlače in če že ne hlače, potem vsaj midi krilo. Usnje bo namreč to hladno sezono v samem vrhu popularnosti, bolj kot na črnino pa se tokrat osredotočajmo na elegantne odtenke, kot so rjava, kožna ali kaki zelena. Še eden od kosov, ki nekako ne sme manjkati v naslednjih tednih, je preprosta, bela majica, lahko v T kroju, kot preprost slip top ali kot bazični model brez rokavov, odlično nadomestilo pa sta lahko tudi bela srajca ter še raje ozek, tanek puli, seveda tudi v beli.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V ožji izbor osnovnih kosov se letos ponovno uvršča dolg plašč oziroma trenč, vsekakor v kamelje rjavi barvi, v kaki zeleni ali celo temno rdeči. Naj bo izredno dodelan, iz kvalitetnih materialov in kot ulit prav za vaše telo, saj bo z vami ostal še vrsto let, torej ga kupujte kot naložbeni kos. Tu so še dodatki: na prvem mestu nedvomno škornji, lahko povsem preprosti, v svetlečem ali mat usnju, lahko pa nekoliko zadišijo tudi po retro stilu, a ne preveč, saj mora model ostati dovolj vsestranski, da ga bomo lahko nosile na številne stajling zgodbe vse tja do pomladi; nenazadnje pa gre omeniti še veliko torbo, in sicer takšno, ji jo preprosto porinemo pod roko oziroma jo objamemo kot mehko blazino.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.