Gležnjarji, ki jih morate imeti

Prihaja njihova sezona in zdaj nam je že jasno, da brez njih ne moremo. Gležnjarji so ključni element vsake vmesne sezone, lahko so z vrtoglavo ali srednje visoko peto, lahko pa so tudi popolnoma nizki, važno je, da poskrbijo za dober stil. Beli so še vedno na top listi, prav tako tisti z živalskim potiskom ali črni, popolnoma navadni in zelo elegantni.

Gucci
Vir: Pinterest
Stuart Weitzman
Mango

V času, ko nam moda ponuja veliko dolgih oblek ali kril, so gležnjarji odlična odločitev in seveda tvorijo zelo dober stil. Od nizkocenovnih znamk do dizajnerskih, vsi jih imajo v svoji ponudbi in razlog je preprost: v gležnjarjih dobro hodimo, vedno nas grejejo in so zelo udobni. Pete ostajajo visoke in stiletto, včasih tudi srednje in zelo kvadratne (tako imenovane chunky pete) ali pa kitten heels, torej tiste majhne, drobnejše pete, ki nam še niso zlezle pod kožo.

Twinset
Rag&Bone
Kurt Geiger

Za piko na i ali nekaj odbitega lahko stavite na barvne kombinacije. Pravijo, da zima prinaša veliko roza in ciklamne, torej zakaj ne? To bi bil vsekakor dober modni podvig. Roza gre zelo lepo s črno ali sivo, če pa ste dovolj drzne, si jo lahko omislite tudi v smislu jakne in hlač, torej kompleta. Odtenkov je ogromno in na podoben način se lahko poigrate tudi z gležnjarji.

Gianvito Rossi
Timberland
Zara

Must have ta trenutek: kačja koža, črni in nizki (a la Gucci), iz semiša s srednje visoko peto. Ne bo vam žal!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.