Ko nas prevzame živalski vzorec

To je eden tistih vzorcev, ki v resnici ostaja prisoten čisto ob vsaki sezoni, včasih nekoliko bolj v ospredju, spet drugič precej tišje, v ozadju. Zadnja leta za večino teh vsekakor velja prvo, saj jih trendi znova in znova predlagajo med must have kose, ki ponavadi zagotavljajo razgibanost in eleganco na vsakem koraku. Letošnja jesen prihaja v pravem živalskem bumu, ki pa, tako kot večina, tokrat dobiva pridih preteklih osemdesetih. Gre namreč za zebraste, leopardje, tigraste, žirafje in kačje potiske v najbolj trendi odtenkih, kot so rumena, oranžna, rdeča in pink, pa tudi v bolj sofisticiranih, kot so zelena, rjava in vijolična.

Pinterest
Pinterest
Jacquemus
Alexander Wang
16arlington

Tokrat se gre zares prepustiti domišljiji, pot pa naj nam kaže predvsem naša nagajiva, skoraj otročja plat. Če ste kot jaz, potem v tem trenutku zgroženo zmajujete z glavo, a verjemite mi, da se najdejo čudovite kombinacije tudi za bolj umirjen okus. V takšnem vzorcu predlagam predvsem razkošne bluze, dobro krojena krila in vrhnje kose, sploh dolge plašče in ogrinjala. To so nedvomno statement kosi in zato jih gre tudi jemati tako. Kombinacije z njimi naj torej ostanejo zelo premišljene, ogromno pa bomo v tem primeru dosegle že s tem, da si zraven preprosto omislimo nekaj bazičnih kosov, kot so raznorazne pletenine, tanjši puliji, srajce in podobno.

16arlington
Attico
Alex Perry
Beaufille
Boyy
Beaufille
R13

Za drznejše pa so tu hlače in maksi obleke v živalskem vzorcu, ki ga nadgradimo še z intenzivnimi barvami ter retro škornji za piko na i. Omenjeni potiski so seveda dosegli tudi dodatke, med katerimi izstopajo predvsem torbice in sončna očala, pa tudi klobuki in seveda večno ženstveni šali in rokavice.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.