Dober večer, drage moje, in hvala, ker si boste tudi danes vzele nekaj časa za modno oddajo. Težko je izbrati teme, ki me najbolj navdušujejo, a le zato, ker jih je preveč in moda in vsak dan znova podari toliko lepega in koristnega, da ji bom hvaležna do konca svojih dni. Srčno upam, da boste z mano do konca in da boste v očeh imele bleščice, tako, kot jih imam jaz.

Kateri so bazični kosi, ki jih morate imeti v svoji garderobni omari? Črn blazer, kavbojke, bela srajca, T majica, čevlji z visoko peto, mala črna in še kaj bi se našlo.

Moda nastaja na ulicah, tudi s pomočjo IT deklet, ki poskrbijo za izvirne zamisli, odlično modo in poseben stil. Olivia Palermo, Chiara Ferragni, Aimee Song so lepotice, ki zelo dobro obvladajo modo.

Zelo zanimivi so trendi na področju pohištva, ki na prvo mesto postavijo vse, kar je naravno in originalno. Če torej razmišljate o prenovi doma, boste prav gotovo dobile kakšno dobro idejo.

Tartan in karo vzorec sta zelo v modi, letošnja zima je polna tovrstnih fantazij in meni so zelo všeč. Plašči, obleke, celo kopalke in perilo na reviji Victoria’s Secret, vse je v slogu rdeče, temno modre in zelene.

Kaj je lepota in kdaj je ženska lepa? Lepoto podaljšamo tudi z dobrimi kremami, zdravim življenjem ter notranjo srečo, včasih pa nam pomaga medicina. Pogovarjala sem se z lepotnim kirurgom in nastal je čudovit intervju.

Veselim se druženja z vami!

Komentiraj