#7 Glitter z Lorello

Pravijo, da je sedem magična številka in v kolikor verjamete v te stvari, potem veste, da imajo številke posebno moč. Vsak dan znova mi moda podarja ogromno lepih trenutkov. Podarja mi tudi varno pot, s pomočjo katere lahko pobegnem iz sveta in najdem varen pristan, ki me zna objeti. Zame je moda objem prijateljice, ki zate najde pravo besedo. Je mavrica, pod katero nikoli ne dežuje. In je trenutek, ko se vse ustavi in takrat dobro zaznam, da sem to pravzaprav jaz.

Letošnja zima je polna barv in barve močno vplivajo na naše počutje. Poleti bodo na prestolu oranžna, rumena in sinje modra, pa tudi barva fuksije, kot novost tople sezone.

s.Oliver Black Label je v Mariboru predstavil novo kolekcijo, posvečeno topli sezoni. Kot običajno smo bili navdušeni, lepo je vedeti, da jo bomo videli tudi pri nas.

Če ste v iskanju čudovite lokacije za izlet, slikanje, hrano, spanje, potem je grad Gredič prava lokacija. V Goriških brdih se čas ustavi in ne čudi me, zakaj.

Nakit postavi piko na i in vedno poskrbi zato, da smo še bolj brezhibne in modne. Kosi so načeloma večji, zlati, srebrni, s kamni ali klasični in z biseri, letos je pravzaprav v modi vse in vse je noro lepo.

Brez rdeče šminke ne gre in njena zgodovina je še kako zanimiva. Vsaka ženska ima svoj odtenek, jaz sem za temnejšo, saj imam vedno občutek, da je seksi in privlačna. Kaj pa ve?

Drage moje, ker je sedmica tako magična, upam, da boste tudi magično uživale.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.