#7 Moje življenje, moja pravila

Prav uživam v ženski vlogi in ugotavljam, da mi nič ne manjka. Ok, so stvari, ki bi jih spremenila, a zdi se mi, da sem začela s pravo nogo, januar pa se je pokazal v vsej svoji čarobnosti, poln zaobljub in ciljev, ki jih želim uresničiti. Sreda, drage moje, dan za spletno oddajo in ponovno zato, da vas spustim v moj svet, a ne mislite, da mi je težko, pravzaprav nasprotno, ker vas imam za prijateljice in uživam takrat, ko smo skupaj. Nova pravila zato, ker je življenje krivulja, tako razgibana in čarobna, da ji včasih težko slediš, zato je dobro imeti vodilo. In v kolikor mi ne uspe, saj veste, poskusim znova.

Selfie prvič

Največja naložba je čas z otroki

In ni kliše, a od njih se ogromno naučiš. Sofia mi je denimo pokazala, kako narediti gmoto slime s peno za britje in tekočino za kontaktne leče. Potem dodaš bleščice in motaš zadevo po rokah, deluje proti stresu. Naučila me je, da v kolikor je pult v kuhinji umazan, to ni tragedija in ko delava piškote, je moka povsod, a zato so sesalci. Naučila me je, da se zjutraj ne spi, ker je škoda dneva, zvečer pa je treba klepetati zato, ker je to najlepši čas v dnevu. In vse drži.

Vir: osebni arhiv

Restavracije so zakon

Nisem gurmanka, ampak jesti zunaj pomeni veliko prednosti in ni nujno, da smo v dragi restavraciji. Prva je ta, da ne boš pomival posode, druga, da prihraniš čas, in tretja, da si lahko izmišljuješ, kaj bi ali ne bi, brez tavanja po trgovini v iskanju sestavin. Če imaš možnost, je že tako, da so restavracije zakon, ker ti ostane več časa za družino in za igro z blazinami takrat, ko nimaš kaj početi.

Restavracija v gradu Gredič

Sneg ni tako napačen

Nisem privrženka hribov, a priznam, da imajo svoj čar. Največji je ta, da je tam vse tiho, mirno in počasno, idealni so za savnanje in branje knjige, pa tudi za šport, če se ti seveda ljubi. Tako sem se zaljubila v lesene brunarice, da že razmišljam o nakupu in najraje bi videla, da bi imela eno kar na obali, a kaj ko bi potem gledala morje namesto snega. No, tudi to ima svoj čar.

Vir: Pinterest

Ne bom se ustavila

Mnogokrat se je že zgodilo, da so me želeli ustaviti, a potem sem sama pri sebi ugotovila, da ne moreš ustaviti nekoga, ki ima toliko ciljev, energije in želja, da vedno najde svojo pot. In ne samo to. Vidim lepo povsod. V novem dnevniku, v nalivnem peresu, v novi reviji, v sliki na zidu, v kolumni, ki jo pišem za Glitter. Najbolj mi je všeč misel, da mi tega ne more nihče odvzeti in tako je, ko živiš v bogatem svetu, kjer si največje bogastvo ti sam, potem je tvoja moč neskončna.

Vir: Pinkpeonies.com

Nikoli ne bom prestara

Deloma tudi zato, ker imam doma majhno punčko, a predvsem zato, ker se stara ne počutim. Požvižgam se na mnenje, da ne bi smela nositi obroča za lase, da so uhani z zvezdico za punčke, da je roza barva neprimerna za štiridesetletnico. O tem, kaj je primerno, odločim sama, ko pa se ne bom več počutila, no, takrat bom vse skupaj opustila. In seveda je še vedno tako, da v kolikor komu nisem všeč, lahko pritisne tisti X na levi strani ekrana in hop, me ni več. Enostavno, kajne?

Selfie prvič

Čakam vas danes ob 20.00, ko si boste lahko ogledale novo spletno oddajo Glitter z Lorello. Obljubim vam veliko mode s ščepcem čarovnije.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji
  1. Zelo dobro!
    Prvo pravilo zmaga! Tudi zato, ker imam doma 5 let staro punčko in njej se nikoooli zvečer ne mudi spat in takrat se res veliko smejiva in pogovarjava.

    xoxo

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.