Drage moje, zelo sem vesela, da je danes spet sreda in sem lahko za vas, pa tudi zase, sestavila novo modno oddajo, ki vas bo za 20 minut popeljala v drugačen svet. Ne le svet mode in lepote, temveč svet estetike, kjer so vse stvari na svojem mestu in je vse tako, kot mora biti. Razmišljam o življenju in o sreči, ki jo imam, saj počnem le stvari, ki so mi noro všeč. V čast si štejem, da lahko te video vsebine pridejo do vas, in še večja čast je, da si zanje vzamete čas. Hvala.

Kaj bi brez parfuma? Parfum je tisti čudovit modni dodatek, ki nas prav požgečka po duši in poskrbi, da nas svet zazna. Dober parfum je povezan z dobrim stilom, zato si za svojo najljubšo dišavo le vzemite čas.

Majhne, srednje, velike. Torbic je toliko, da kar boli glava in nekatere so kultne, deloma tudi zato, ker so že 50 let nespremenjene. Katere torej izbrati? Vsaka je dobra, ker sproži čustva in jo takoj začutite za svojo.

Usnje ne bo šlo nikoli iz mode, ker je lepo, elegantno, v trendu in tudi seksi. Hlače? Seveda. Trenčkot? Absolutno. Jakna? Nujno potrebna. Kosov je res veliko in verjamem, da jih je veliko tudi v vaši garderobni omari.

Čez nekaj dni se bo uradno odprla razstava, posvečena Christianu Diorju, ki se je sicer v zadnjih letih precej spremenil, malo pa se je spremenil tudi njihov koncept lepote. Zadnja ikona je Jennifer Lawrence, čudovita svetlolaska, ki je ne bomo tako hitro pozabili.

Kam na izlet? Izbrala sem nekaj krajev, ki so mi še posebej pri srcu, med Italijo in Hrvaško, a ne prav daleč, zato, da si lahko privoščite sobotno kosilo ali nedeljski potep. In kdo ve, morda se prav tam srečamo!

Želim vam prijeten ogled in tudi malo sanjarjenja, ki nikoli ne škodi.

Komentiraj