Adventni koledarji malo drugače

So vam všeč? Jaz jih obožujem! Težava je le v tem, da bi jih kar hranila in hranila, kot hrček, potem pride mimo Sofia in v petih minutah odpre vsa okna! Puf, čarovnija je že mimo. Drage moje, bliža se december in mislim, da bo letos še posebej magičen. No, saj ima vedno poseben čar, a zdi se mi zelo pomembno, da si tu in tam kupimo kaj same ter s tem poskrbimo, da je življenje lepše. Če ste mi vsaj malo podobne (in vem, da ste), potem ste tudi ve nore na adventne koledarje. Zadnjič sem videla tistega, ki ga je Sephora pripravila za letošnji december in sem ga prav s težkim srcem pustila na polici. A to le zato, ker je bila košara že polna drugih stvari! No, kakorkoli že, tukaj je moj izbor.

Yankee Candle

Ne vem, če obstaja kaj bolj dišečega od teh sveč. Res so super in trajajo neskončno, predvsem pa poskrbijo, da cel dom diši. Dolgo, prijetno in pristno. Sama jih obožujem, žal pa je vedno tako, da jih težko poklonim, ker jih imam najraje zase. Saj vem, sem egoist, a tako pač je. Ta škatlica je zame najbolj čarobno darilo. Za oči, telo, možgane in dušo. Nisem prepričana, če je pri nas v trgovini že Vonj Narave, sicer ga najdete tukaj.

Yankee Candle
Yankee Candle
Yankee Candle

Jo Malone

Poznate? Njegove dišave so angleški must have in so zelo, zelo posebne. Nad parfumi sem bila malo razočarana zato, ker na moji koži niso najbolj obstojni, a najbrž gre za osebno težavo. Kreme za telo pa so super in nekaj drži kot pribito: dišale boste na zelo poseben način. Adventno škatlo najdete tukaj.

Jo Malone
Jo Malone

Diptyque

Še ene sveče, ki so praktično umetnost in ne le sveča. Morda so med svečami tiste najbolj razkošne in zato tudi drage, a z razlogom. Če ljubite vosek, potem veste, o čem govorim. Tudi Diptyque ima svoj adventni koledar in v njem vse, kar potrebujete ne le do konca decembra, temveč še za nekaj mesecev več. Najdete jih tukaj.

Diptyque
Diptyque
Diptyque

Kikki K

Doma imam omaro polno njihovih drobnih reči za pisalno mizo in vedno imam občutek, da bi lahko naročila še in še. Stvari so res čudovite in zelo ženstvene, tako kot ta set. Če ste ljubiteljice pisanja, risanja, malo nostalgične do starih časov, če imate doma hčerko, ki vam je podobna, potem je ta adventni koledar zadetek v polno. No, malo poglejte in vam bo takoj vse jasno. Najdete ga tukaj.

Kikki K
Kikki K
Kikki K
Kikki K

Sephora

Za vse ljubiteljice make-upa in za tiste, ki nimajo nikoli dovolj ličil. Saj vem, da vas je v tej kategoriji ogromno.  Adventni koledar pri Sephori je prav tradicija, ki traja že vrsto let. Lahko bi rekla, da so predmet za zbiratelje, hkrati so zelo koristni. Mini izdelki so vedno odlični in pridejo prav, zato boste težko našle kos, za katerega bi pač pripomnile, da ni za nikamor. Dobra investicija. Najdete ga tukaj.

Sephora
Sephora

Charlotte Tilbury

No, še ena stvar, ki manjka v moji omari. Charlotte je carica in ima vse pod kontrolo, zato najbrž veste, da ima tudi neverjetno linijo make-upa, ki je prava poslastica za ženske. Korektorji in pudri so res super, pa tudi šminke tako, da se te škatle res ne bi branila. Koledar najdete tukaj.

Charlotte Tilbury
Charlotte Tilbury
Charlotte Tilbury

Katerega bi imele? Jaz kar vse!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.