Asimetrija na različnih področjih mode

Modna asimetrija je nov modni detajl, ki ga je mogoče opaziti na različnih področjih ter kosih oblačil. V ulični modi je ta najbolj opažena na oblekah in zanimivih topih, največkrat v kombinaciji z nevtralnimi toni, kot sta črna in bela. Med modnimi kosi je tudi mala črna ikonska oblekica, ki je letošnje leto v novi podobi. Tokrat se je ta klasičen kos moderniziral le z enim rokavom, ki naredi silhueto privlačno in nekaj posebnega. Poleg asimetričnega elementa ima mala črna oblekica še dva detajla, in to so naborki in čipka. Med modnimi topi so ti veliko bolj proprosti kot prej omenjena mala črna obleka. Asimetrični topi le z enim rokavom so enostavni in minimalistični, ki najbolj pristajajo na monochrom videze (torej oblecite se le v en barvni odtenek od glave do pete) ali pa na jeans, s katerim ne morete zgrešiti.

Dundas
Pinterest
Bassike
Max Mara
Pinterest

Asimetrične kose pa lahko opazimo tudi v kopalni modi, ki je v zadnjih tednih v centru pozornosti. Čas plaže se je pričel in z naslednjimi kosi lahko popestrite svoje dneve na plaži. Najprej je mogoče opaziti različne modele kopalk le z eno naramnico, kroji so si med seboj izredno podobni, a barva naredi tisto največjo razliko. Kot pri oblačilih sta tu črna in bela, a prav tako se lahko poigrate z različnimi, bolj opaznimi odtenki kot je oranžna, roza, rdeča in koral barva. Poleg le ene naramnice lahko opazimo mesh cut-out detajl, pa tudi okraske kot so pentlje, perlice ter ostali okrasni kamni. Za čez kopalke pa so na voljo pregrinjala in tunike v prosojmnem materialu, ki se še napred držijo trenda asimetrije.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Solid & Striped
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.