Rešitev zagat pri poročnem obdarovanju

Knjiga želja mladoporočencev je prava rešitev za poročni par in njune svate, saj prinaša široko izbiro, olajša odločitve in zagotavlja, da se bosta obdarovanca prejetih pozornosti res razveselila. Je rešitev prepogoste zadrege, ko morata mladoporočenca v tednih po poroki vračati (ali prodajati po spletu) kar 4 enake sesalnike za prah – svatje imajo namreč vpogled, kaj je kdo že kupil in se posledično odločajo med stvarmi, ki jih med darili še ni.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Knjigo želja mladoporočencev med drugim najdete tudi v prodajalnah Steklarne Rogaška v Ljubljani, Kopru in Rogaški Slatini, mi pa smo parom, ki v teh mesecih načrtujete veliki dogodek, pripravili nekaj nasvetov, kako se lotiti izbora daril, da vam bodo v veselje in spomin še na mnoga leta.

Izdelki različnih cenovnih razredov

Vrednost darila se ne meri v ceni, ki jo zanj plačamo, temveč v veselju, ki ga darilo prinese. Svatje pa bodo veseli ob dejstvu, da denarja ne bodo namenili za nekaj, česar ne potrebujeta in si ne želita.

Pri izbiri daril sodelujeta oba

Ponavadi so poročna darila namenjena paru in ne samo ženinu ali nevesti. Prav tako se pričakuje, da so to darila trajne vrednosti, ki vaju bodo spremljala in ustvarjala vajin dom še vrsto let, zato je pomembno, da so všeč obema.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Trajna vrednost

Za poročna darila ponavadi izbiramo izdelke, ki nas bodo razveseljevali še dolgo v skupno prihodnost, zato se odločajmo za izdelke vrhunske kakovosti in oblikovalske “evergreene”.

Ustrezno vajinemu življenjskemu slogu

Izbirajta med umetniškimi deli, unikatnimi izdelki ter posebnostmi iz omejenih serij. Tako bodo svatje dobili občutek, da bo njihovo darilo dobilo res osebno noto in izstopalo iz množice.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kar bosta redno uporabljala

Mar ni nekaj najlepšega, da vaju spomini na vajin poročni dan spremljajo prav vsak dan? Zato izberita izdelke, ki so lahko v uporabi vsakodnevno in so nepogrešljivi v vsakem domu.

Z osebno noto

Svatje bodo vedno želeli dodati svoj pečat darilom, ki sta si jih izbrala. Ponudita jim torej možnost, da dodajo gravuro z datumom vajine poroke, morda pripišejo lepe želje ali zgolj inicialki vajinih imen.

Foto: Zen
Foto: Zen

Kaj pa darila za povabljence? Tudi svatom želimo, da bi jim naš poročni dan ostal v prijetnem spominu in temu naj bodo namenjena drobna darilca, ki jim jih poklonimo ob zaključku večera. Drobne vazice ali skledice so lahko ljubko darilo trajne vrednosti, vanje lahko položimo tudi zahvalni listič ali pa jih napolnimo s čokoladnimi pralineji.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.