Baretke za piko na i

Čeprav smo zdaj na začetku hladne sezone, je prav gotovo tako, da lahko še vedno stavimo na modne dodatke. Teh je res veliko in vedno poskrbijo za dober stil. Šali, rute, pasovi, torbice, kapa in baskovske čepice! So vam všeč? To so tiste minimalistične in super sladke baretke, ki jih običajno nosijo Francozinje. Ok, najbrž ne grejejo tako, kot navadne volnene kape, a je treba priznati, da so prav ljubke in originalne. Če pa imate nekje v bližini še pentljo in rdečo šminko, no, potem boste popolne!

Praktična vloga dodatkov, ki si jih vsako jesen in zimo znova omislimo, ni razlog, da bi zanemarili estetsko plat, še posebej v letošnji sezoni, saj je koncept lepega na prvem mestu. Ne glede na to, ali govorimo o praktičnih kosih, kot so šali, klobuki in škornji, ali majhnih dodatkih, kot so šali, ogrlice in broške, to jesen in zimo lahko uživamo v njihovi raznolikosti in sijaju. Zna biti, da bomo v baretki našli enega najbolj očarljivih modnih dodatkov za mrzle dni. Volnena kapa preprostega dizajna in s poudarjeno dozo pariškega šarma že nekaj desetletij prevladuje na modni sceni. Nova sezona je prinesla več različnih edicij – v kombinaciji z novimi materiali in barvami ali v klasični ediciji nas bodo to hladno sezono baretke osvojile s svojim neustavljivim šarmom.

Nosimo jih z elegantno obleko ali s kavbojkami, pomembna je tudi pričeska, ker baretko nosimo na eni strani, torej je vedno bolje, če imamo nekoliko bolj gladke lase zato, da stoji na svojem mestu. Kaj pa barve? Jih je na pretek! Lahko stavite na klasično črno, smetano ali rjavo, lahko se odločite za pastelne barve ali božične odtenke (zelena, temno modra in rdeča), lahko pa izberete tudi vzorce, kot so karo, rože, pike in živalski potisk. Tudi pletene baretke znajo biti zanimive, zato ima v tem smislu domišljija prosto pot!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.