Barviti jesenski lepotni trendi

Jesen je tu in z njo tudi novi trendi na področju mode, pa tudi lepote. Mrzla sezona bo v znamenju individualnosti, drznosti in ženstvenosti. In ženske bomo svojo moč pokazale tudi s pomočjo ličil ter različnih make-up lookov, ki bodo udarni in opazni. To sezono se ne bomo bale preizkusiti statement barv in najbolj v ospredju bo rdeča. Brez dvoma je ta najlepša na ustnicah in če še niste odkrile svojega odtenks, je sedaj skrajni čas. Vaša popolna rdeča mora dopolniti vaš videz in poudariti polt kože ter barvo las. Rdeča šminka naj bo vedno v duetu z enakim odtenkom barvice za ustnice, saj jih boste na ta način lažje in bolj natančno obrobile.

Brandon Maxwell
PH5
Lancôme

Mavrični odtenki pa bodo krasili naše oči in sedaj je čas, da si damo duška z eksperimentiranjem. Izberite barve, ki pristajajo barvi vaših oči. Vse zelenooke Lahko izbirate med vijolično, roza pa tudi oranžno. Modrooke se poigrajte z močno pink, zeleno in temno modro. Če pa imate rjave oči, ste srečnice, saj se lahko poigrate s katerimkoli odtenkom in vaše oči bodo izstopale. Ne bojte se tudi pomešati različnih barv, četudi so si nasprotne. Zgornjo veko obarvajte v močen pink odtenek in spodaj nanesite modro barvico, tako kot so to storili na modni reviji Christiana Siriana (na sliki).

Christian Siriano
Anna Sui
Lancôme x Proenza Schouler fall 2018

Tudi jesenske in zimske manikire ne bodo nič kaj dolgočasne. V igri bodo vsi odtenki roza; od pastelov pa vse do močne pink, tudi svetlo vijolčasta bo v igri. Tukaj je še modra, ki je zelo lepa na krajših, kvadratno oblikovanih nohtih. Zaželeni pa bodo tudi daljši nohti, vendar negovani in isto dolgi. Če imate krajše prste, bodo ravno daljši nohti v obliki mandlja naredili optično iluzijo bolj elegantnih rok.

Brandon Maxwell
Jeremy Scott
OPI Peru Collection Fall 2018

 

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.