Poletni kosi v kombinaciji z zimskim puloverjem

Še malo in vstopili bomo v jesenske mesece, torej v prehodno obdobje, ko narava postane nekoliko utrujena, medtem ko modne smernice pričarajo kanček več umirjene prefinjenosti. Prav zdaj je najboljši čas za nekoliko nenavadnejše kombinacije, torej za mešanje poletnih in jesenskih ali še raje zimskih kosov, ki skupaj tvorijo zanimive stajling zgodbe. In ker je več kot očitno, da bo hladna sezona polna debelih pletenin, se tudi letos v sam vrh tovrstnih outfitov uvrščajo obilni puloverji v navadnih oziroma oversize krojih, ki jih nosimo z raznoraznimi mini kosi tega poletja.

Instagram
Instagram
Instagram

V ospredje gre postaviti kombinacijo puloverja, lahko tudi pletene jope in kratkih jeans hlač, ki je verjetno ena najbolj osnovnih podob vsakega prehodnega obdobja, ko poletne dnevne temperature že pričnejo dobivati večerni pridih jeseni. Tudi tokrat bodo IN svilene slip obleke, preko katerih oblečemo udoben pulover, slednjega pa lahko dodamo tudi nekoliko elegantnejšim kratkim hlačam. Še eden od poletnih kosov, ki dobro deluje v takšnem stajlingu, so krila vseh dolžin, seveda pa še najbolj izstopajo prav mini različice.

Instagram
Instagram
Instagram

Za razliko od prejšnjih let bomo tokrat posegale predvsem po velikih, daddy supergah v vseh zgoraj omenjenih kombinacijah, medtem ko so za vse, ki se v takšni obutvi ne vidijo, kot naročeni klasični sandali z visoko petko, mules čevlji ali pa, sploh v slabšem, hladnejšem vremenu, gležnjarji. Med torbicami predlagam manjše modele, ki jih poveznemo okoli pasu ali preko trupa, nakit naj ostane minimalističen in plasten, še vedno so kul tudi veliki uhani, medtem ko naj bosta tudi naš make-up ter lasje še vedno v duhu letošnjega poletja.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.