Barvne kombinacije dodatkov in lakov za nohte

Lahko bi rekli, da barva našega laka na nohtih nekako najlepše zažari prav poleti, pa vendar vsaka jesen prinese čisto posebno očarljivost. Skrivnost je ravno v odtenkih jesenske narave, torej v umirjeni oranžni, rjavi, temnejši rdeči, prefinjeni vijolični ter kaki zeleni. Letos med slednje prištevamo še kanček drznejše, kot so na primer modra, rumena, pink in celo bronasta, prav posebej modne pa bomo takrat, ko bomo odtenku nohte našle tudi ujemajoč dodatek, sploh torbico, rutko ali obroč za lase.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gre za kombinacije, ki se morda na prvi hip zdijo nekoliko punčkasto mladostne, še posebej takrat, ko je govora o odtenkih modre in pink, pa vendar že prava vinsko rdeča, opečnato rjava ali slivno vijolična poskrbijo, da v hipu dosežemo nivo resne prefinjenosti. Sicer pa ni potrebe, da se v hladni sezoni odpovemo igrivosti in razposajenosti. Pravzaprav so tokrat trendi vse prej kot umirjeni in tako rekoč dolgočasni, saj so že same linije in kroji oblačil, oblike petk in modeli torbic tako posebni, da večkrat dosežejo nivo statement kosa.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Predvsem se mi zdijo očarljivi barvni dueti med barvami naglavnih dodatkov in laka za nohte, saj namreč dodajo tisto piko na i celotni jesenski podobi, ki sicer lahko deluje nekoliko temačnejša. In v kolikor nam barvit lak ravno ne diši najbolj, so tu tudi kombinacije z zanimivimi odtenki senčil za veke, eyelinerjev v modri, zeleni, vijolični in celo rumeni, pa tudi maskar, ki še vedno pogosto odstopajo od klasične črnine.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.