Pet elegantnih rešitev

Chanel že ve. Žal pa je tako, da prav vsaka izmed nas ne bo tekla v Pariz, v Chanelov butik, in si nabavila outfitov, ki smo jih občudovali na zimski reviji. Cene so zelo visoke in konec koncev tudi Pariz ni ravno za vogalom. Ampak modna znamka nam o eleganci in sofisticiranosti lahko pove veliko, predvsem pa lahko iz revije dobimo kakšno odlično idejo na temo, kaj bi nabavile za v službo ter kaj bi lahko dale nase takrat, ko si želimo biti super lepe. Za vas sem izbrala pet trendov, ki sem jih opazila pri Chanelu in seveda že krožijo po svetu.

Blazer

Nobene tople vode, drage moje, a dejstvo je, da je blazer svetoven kos, ki vedno reši vse težave. Imejte ga, nosite ga in se z njim poigrajte. To pomeni, da v omari ne bo visel le črn, temveč tudi pudrast, bel, v karo vzorcu, z rožami, temno moder in če ste vsaj malo drzne, tudi z bleščicami.

Vir: Chanel
Vir: Style du Monde

Popolna belina

Ni kaj, deluje super šik in zelo romantično. Bela je barva, ki nima sezon, nosimo jo prav vedno in je vedno dobrodošla. Od glave do peta ima nedvomno svoj šarm: bele volnene hlače (lahko tudi usnjene, zakaj ne), bel pulover, bel blazer in vse tiste bisere, ki jih nikoli ne nosite. To je dober stil.

Vir: Chanel
Vir: Style du Monde

Kamelja

Ali bež v tem zelo posebnem odtenku. Tudi ta barva je zelo elegantna, zato me ne čudi, da pri Chanelu zaseda toliko prostora! Sploh vrhnji kosi so top izbira: plašč, trenč, blazer, pa tudi puli z visokim ovratnikom ali široke hlače. Lahko jo nosite samostojno, lahko pa jo tudi kombinirate s črno.

Vir: Chanel
Vir: Pinterest

Roza

Ker je v vsaki izmed nas vsaj kanček majhne punčke in je roza zato naša barva. Trendi pravijo, da mora biti nekoliko bolj intenzivna, kar mi je všeč. Sicer je tudi pastelno roza dobra izbira. Od glave do pete? Jasno, ampak ni za vsako. Tudi če izberete samo en kos v tem odtenku, boste naredile veliko!

Vir: Chanel
Vir: Pinterest

Karo vzorec

Res sem nora na te majhne ali velike kvadratke! Tartan je material, ki prihaja iz moškega sveta, zato je na ženskem telesu toliko bolj seksi. Tudi kompleti so zanimiva rešitev in v obdobju širokih hlač lahko rečem, da jim karo vzorec dobesedno podari piko na i. Rjav je zelo eleganten, lahko pa stavite tudi na rdečega, modrega, zelenega. Ali na črno-belo različico, ki je vedno aktualna.

Vir: Chanel
Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.