Barvne pletenine: ja ali ne?

Tople pletenine so eden izmed modnih trendov, ki nikoli ne gredo iz mode. Njihova priljubljenost pa je letošnje leto na samem vrhuncu. Od enobarvnih pa vse do živahnih vzorčkov in udarnih barv. Nosimo jih na različne načine, ve pa presodite, kateri je za vas najljubši. Eden izmed najbolj zaželenih je matchy-matchy enobarven videz, torej izberite svojo barvito pletenino in se od glave do pet oblecite v to barvo. Izberete lahko barvna oblačila v enakem ali podobnem odtenku, na primer svetlejšem ali temnejšem. Celoten videz pa dopolnite z modnimi dodatki, ki so lahko v enaki barvi, ali pa nasprotni, s čimer bodo zares zaživeli.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Čisto nasprotje pa je trend po imenu colorblocking, kar pomeni, da izberete oblačila v čisto nasprotnih barvah, pomagate si lahko z barvnim kolesom. Če imate rumen pulover, posezite po spodnjem delu v vijolični barvi, moder pulover pa skombinirajte z modrim spodnjim delom. Poigrajte se s svojo modno izbiro in ne bojte se malce eksperimentirati.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Vse, ki imate raje bolj enostavne kombinacije, pa posezite po pleteninah in jeansu, ki velja za eno klasičnih kombinacij, s katero ne morete zgrešiti. Jeans naj bo enobarven, brez lukenj in ostalih detajlov, kot so razni okrasni kamenčki, briljanti, perlice in ostali dodatki. Poigrate pa se lahko tudi z obutvijo, sej s pomočjo te svoj videz spremenite iz vsakdanjega s športnimi copati v bolj elegantnega z visokimi petami. Če se morda v vaših omarah še ne skriva barvita pletenina, vam priporočam, da si jo letos omislite in za nakup vam zagotovo ne bo žal, saj jo boste ob pravi negi (seveda nakupu kvalitetne) nosile več kot le eno sezono.

vir: H&M
vir: Missoni
vir: The Base Label
vir: Zara
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

3 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.