Bela obutev se vrača v vsej svoji lepoti

Pravzaprav nas nikoli ni popolnoma zapustila, pa vendar bo to hladno sezono bela obutev zavzela naša stopala v vsej svoji lepoti. Spremljala nas bo na vsakem koraku, kar pomeni, da si jo bomo nadele tako čez dan kot zvečer. In ker je do danes že povsem jasna popularnost škornjev, bo seveda ta model izredno priljubljen tudi v beli. Gre namreč za obutev, ki nekako nudi nosljivost, modnost in prefinjenost v enem, hkrati pa je to pogosto tudi statement kos, okoli katerega nato zgradimo celotno podobo. Seveda tudi v tem primeru ne primanjkuje retro stila, zato bo ta dodatek odlično dopolnilo marsikateri boho obleki in bluzi, dolgemu plašču ali oversize kostimu oziroma blazerju.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Poleg škornjev se v beli barvi nadaljuje tudi močan trend belih gležnjarjev, predvsem tistih grobih, z nizko petko ali kar ravnim podplatom, ki jih nosimo v družbi tako moško obarvanih kot povsem ženstvenih kosov. Pri tem je seveda pomembna samozavest, ki prispeva k celotni stajling zgodbi, dobrodošla pa so tudi temna, še najraje črna oblačila, ki lepo poudarijo kontrast z nežno belino. Še eden od modelov so beli sandali, kar tisti v retro podobi, ki smo jih tako z navdušenjem nosile celo pomlad in poletje. Ta hip jih seveda že kombiniramo z debelejšimi najlonkami ali morda ličnimi nogavičkami, nosile pa jih bomo, dokler bo to dovoljevalo vreme.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nenazadnje ne pozabimo še na bele superge, večni element vsakdanje podobe, ki verjetno ne bo prav nikoli iz mode. Na modni sceni še vztrajajo daddy oziroma chunky modeli, a vendar vse bolj posegamo po nekoliko bolj delikatnih in postavi prijaznih oblikah. Naj gre za super športne ali pa precej bolj vsakdanje, bele superge so nedvomno eden tistih kosov, ki ga potrebuje vsaka ženska garderoba, ne glede na osebni stil, okus in sezono.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.