Kar potrebujete v letošnji zimi

Ženske potrebujemo vedno veliko in prav danes sem se z oblikovalko Mojco Celin pogovarjala o tem, kako imamo prepolne omare in bolj malo kosov, ki nas naredijo 100 % srečne. Letošnja zima bo predvsem topla, saj nas bodo grele pletenine. Po drugi strani pa so tukaj barve, a za bazično garderobo potrebujemo predvsem enostavne kose, ki gredo z vsemi možnimi kombinacijami. Tukaj je moj izbor.

Beanie – volnena kapa

No, tudi klobuk je super izbira, čeprav vem, da ga prav veliko ne bomo nosile. Volnene kape pa so nekaj povsem drugačnega in seveda je tako, da nas grejejo, po drugi strani  jih vedno kombiniramo s plašči, jaknami, šali in rokavicami. Jaz sem navdušena.

Vir: Frankie Shop

Veliko smetane

Ne samo na vroči čokoladi, kar je seveda vedno dobrodošlo, temveč tudi v modi. Svetli puloverji, hlače, obleke, plašči in dodatki so veliko bolj elegantni in prefinjeni od istih, ki si jih omislimo v temnih odtenkih. Če se bojite bele, vam preostane samo to, da preprosto poskusite, saj zna presenetiti.

Vir: Frankie Shop

Usnjene hlače

Črne ali bež, na druge barve lahko kar pozabite. Super so zato, ker novi modeli niso oprijeti in posledično niso niti malo zahtevni. To mi je všeč, ker jih nosimo z bluzami, T majicami, petami ali športnimi copati. Naredijo nas lepe in po svoje tudi seksi.

Vir: Frankie Shop

Pletenine

Res jih je ogromno in nisem prepričana, da jih je bilo toliko tudi v prejšnjih zimah. Lahko so nevtralne in zelo sofisticirane, všeč pa so mi tudi pastelne in tiste z lureksom, ki se prijetno lesketa. Oblika je načeloma zelo ohlapna in rahlo krajša, vseeno pa pazite na dolžino, saj je prekratko težje nosljivo.

Vir: Frankie Shop

Kosmato in voluminozno

Medvedki so res super in te jakne (ali plašči) so kot objem! Tukaj so zimske barve, lahko pa stavite tudi na mint, roza in baby blue. Nikar ne pozabite na belo, ki ima svoj čar in da, vse je dovoljeno. Zanimivo je, ker tovrstni plaščki niso nikoli pretopli, zato imate lahko spodaj nekaj debelejšega in boste vedno ravno prav oblečene za mrzle dni.

Vir: Frankie Shop

Čokoladno rjava

Predvsem v obliki dodatka, kot je usnjena torbica ali visoki škornji. Super je zato, ker deluje toplo in elegantno, odlična je z belo in umazano belo, pa tudi z roza ali rumeno. Letošnja zima se vrti okoli oranžne in s čokoladno jo boste odlično kombinirale.

Vir: Frankie Shop

Blazerji

Če ste redne bralke Glitterja, potem je že tako, da imate v omari že celo kolekcijo blazerjev. Pri meni se nabirajo in nobenega ne odstranim. Dejstvo je, da uporabim vse in vsi so v mojih očeh zelo lepi. Če ste šele na začetku te zgodbe, potem stavite na črnega ali bež. Sploh bež postavi piko na i in je odličen z zlatimi dodatki.

Vir: Frankie Shop

Rumena in oranžna

Joj, kako so mi te barve pri srcu! Dodam še zeleno in rdečo in da, smo na konju! Zelo lepe so takrat, ko želite vsaj malo popestriti videz ali garderobo. Tudi v enobarvni različici delujejo zelo lepo in jih danes najdete povsod ter znajo biti prav dostopne. Poglejte v Mangu in vam bo vse jasno!

Vir: Frankie Shop
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.