Bele superge ostajajo ključni element prehodne sezone

Morda na prvi pogled res deluje, da se bodo superge vsaj za korak to jesen umaknile nekoliko elegantnejši obutvi, kot so recimo škornji ali pa salonarji, pa vendar v resnici niti približno ne izgubljajo svojega čara. Fashionistke jih seveda še vedno redno nosijo tako v družbi retro kavbojk kot midi krila ali kratkih hlač, zato bodo stajling zgodbe tudi v nadaljevanju večkrat kot glavni element vsebovale ravno superge. Predvsem v beli različici nekako ostajajo večne in medtem ko se morda modeli iz sezone v sezono spreminjajo in prilagajajo tekočim trendom, ravno ta barva skrbi za najlepše ravnotežje končne podobe.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Spet nas bodo torej očarale kombinacije belih superg z blazerji ali še raje, s kostimi, prav toliko modne bomo v kavbojkah in dolgi jopi, zelo lepi pa bodo tudi stajlingi z bluzami, širokimi hlačami in dolgimi oblekami. Bele superge nekako ostajajo v retro podobi, kar pomeni, da se jih še drži kanček grobosti oziroma daddy stila, pa vendar ne v tako pretirani obliki, kot smo ji bili priča lani. Z lahkoto posežemo celo po tekaških modelih v beli, ki so super dodatek jesenskim trenčem in usnjenim jaknam, retro hlačam in seveda vsem športno šik kosom te sezone.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

In v kolikor se vam popolna belina vseeno zdi dolgočasna, potem bodo za vas več kot naročeni modeli z bleščicami in kristali, za katere se vse glasneje predvideva, da bodo postali IT kos letošnje jeseni. Za piko na i predlagam še bel jeans in belo T majico oziroma srajco ter dodelan vrhnji kos v kamelje rjavi ali nude. Takšnih večnih kombinacij se pač ne bomo naveličale prav nikoli, kajne?

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.