Živahni odtenki te mrzle sezone

Vse, ki ste mislile, da bosta prihajajoča jesen in zima dolgočasni, ste se pošteno zmotile. V igri bodo vzorčki, različni kroji, statement kosi in seveda barve. In ravno barve bodo poskrbele za popestritev naših videzov. Te so vse prej kot puste in v barviti mavrici se brez dvoma najde odtenek za čisto vsak okus. Rumena v različnih odtenkih, zelena, modra, rdeča, vijolična in pink v močni neon barvi. Če vas je kateri od zgornjih odtenkov očaral, vam priporočam nakup novega zunanjega kosa, kot so dober plašč, parka, bunda (ja, te so še vedno v modi), usnjena jakna ali pa bolj športen bomber. Najbolj modna izbira, o kateri bo še veliko govora, saj spada med must have kose jesenske sezone, pa je pončo, ki ponovno navdušuje. In zakaj ne bi bil ta v opaznem odtenku, ki bo naredil razliko na vašem videzu.

Trendi jesen/zima 2019-20
Trendi jesen/zima 2019-20
Trendi jesen/zima 2019-20
Trendi jesen/zima 2019-20

Modni oblikovalci pa so z barvitim trendom šli še en korak dlje. Monochrome videzi so vladali modnim brvem in tem se ni mogoče izogniti. Torej če ste dovolj drzne, se odločite za barvit videz od glave do pet. Če so za vas neon odtenki preveč udarni in se nikakor ne počutite dobro v njih, izberite pastele, ki so veliko bolj mili. Omislite si hlačni kostim ali pa obleko oziroma kombinezon v tovrstnem odtenku. Za piko na i poiščite še vsaj en dodatek, kot so na primer uhani ali pa nogavice v želenem odtenku in po želji lahko videz nekoliko razbijete z nevtralnimi modnimi dodatki. Od črne, bele, bež do sive, podobno lahko storite tudi z metalnimi odtenki, kot so zlata, srebrna in bronasta. Seveda lahko poiščete tudi svojo modno kombinacijo in le dodate detajl močne barve; to ponovno lahko storite z modnimi dodatki ali pa posamičnimi deli oblačil.

Trendi jesen/zima 2019-20
Trendi jesen/zima 2019-20
Trendi jesen/zima 2019-20
Trendi jesen/zima 2019-20
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.