Beli čevlji, ki jih moramo imeti

No, da ne bom vedno pisala le o mali beli, ki jo sicer obožujem! Letošnje poletje prinaša tudi belo obutev, brez katere praktično ne bo šlo. Ampak dobra novica je, da so bel sandal, bel športni copat, čevelj ali bela špagarica zelo pametna investicija, saj poleti tako ali drugače nosimo svetle barve, zato bo tovrsten čevelj prišel še kako prav in ne samo letos.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Morda so prav nude sandali, o katerih sem že pisala, najbolj pogumna izbira, ker je noga zelo izpostavljena in kot rečeno potrebuje super dobro pedikuro, a po drugi strani je tudi navaden, nizek sandal v beli barvi dobra kombinacija s svetlo obleko ali kavbojkami. Sicer na področju bele in čevljev ne bo težav, ker jih boste našle povsod.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Morda je prav bel čevelj največji simbol poletne sezone. Konec koncev gre za dodatek, ki ga bomo pozimi zelo težko nosile. Poleti so tudi naša stopala ter noge zagorele, kar pomeni, da belina še bolj pride do izraza in hkrati tudi naše stopalo, kot izredno privlačen del ženskega telesa. Če so torej sandali odprti, si le privoščite rdeč lak ali koralen odtenek, ki poleti še vedno kraljuje. Če pa boste izbrale superge, si le zapomnite, da jih boste nosile brez nogavic. Stopalke so seveda izjema.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Nikoli ni dovolj belih sandal za poleti❤jaz kupujem predvsem bele in nude. Vcasih bi morala tudi kaksno barvo izbrat. A kaj, ko se jim ne morem upret.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.