Belina na vsakem koraku

Do sedaj smo že velikokrat pisali o tem, kako zelo pomembna je izbira naše obutve. Ta naredi videz in doda zanimiv x fakor izgledu. Fashionistke pa to jesen in zimo  prisegajo na belino, ki naredi outfit zanimiv, velik plus tega pa je, da pristaja številnim modnim kombinacijam. Prvi nepogrešljiv kos v omarah ljubiteljic trendov so visoki škornji. Ti segajo do kolen ali pa čez ter najbolj pristajajo na kombinacije s krili in oblekami. Zmagovalna kombinacija je maxi obleka s potiski rož in par belih škornjev, ki pustijo vtis.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Na zelo podoben način pa lahko nosimo tudi bele gležnjarje. Na prej omenjenih oblekah zelo dobro izpadejo, sploh če imajo malce pete, ki doda nekaj centimetrov ter podaljša nogo. Druga kombinacija, ki je idealna za prosti čas, pa je z jeansom; ta hip so modne malo bolj baggy, široke hlače. Mum in boyfriend model jeansa nikoli ne razočarata, v igri je tudi višji pas, ki kar ne gre iz mode. Za piko na i oblecite na tovrstno kombinacijo še zanimivo barvito pletenino ali pa statement plašč oziroma jakno.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Za bolj lahkoten korak pa posezite po belih športnih copatih, ki se verjetno že skrivajo v vaših omarah. Te spadajo med kose, ki jih boste lahko nosile ne glede na letni čas, zato se splača investirati v model, ki vam bo všeč in ga je lahko vzdrževati. Saj je čar bele ravno to, da je zares bela. Ena izmed zaželenih kombinacij pri fashionistkah je seveda na prej omenjen jeans, zelo lepo pa popestrijo na primer celo črno kombinacijo. Omislite si črne hlače, črn top, blazer v karo vzorcu (izredno lepi so bež ali pa sivi) ter bele športne copate. Kombinacija elegantnega in športnega videza je brez dvoma zmagovalna.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.