Naj bo bleščeče tudi pri supergah

In že je tu november, čas, ko se za marsikoga prične predpraznično veselje. In čeprav drži, da je do božičnih in novoletnih praznikov še kar dolga, to še ne pomeni, da si določenih modnih elementov ne bi privoščile že danes. Seveda gre v prvi vrsti za vse, kar se sveti, torej ogromno zlate in srebrne, bleščic, kristalov in metalnega leska. In v kolikor morda še nismo pripravljene na zlat plašč ali srebrne hlače, pa si lahko omislimo vsaj glitter dodatke. Superge bodo, poleg torbice in naglavnih dodatkov, kar najboljša izbira, saj niso le super uporabne, temveč so to hladno sezono znova ena tistih obutev, ki jo dodajamo skoraj povsod.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Največkrat bomo to jesen in zimo zasledile dva modela, tudi v primeru bleščečih materialov in dodatkov. Prve so seveda še vedno tiste grobe, daddy oziroma chunky superge, kjer najdemo predvsem svetlikajoče se črte in raznorazne detajle, v kombinaciji z intenzivnimi odtenki pink, rdeče in modre, z živalskimi vzorci ali zgolj v družbi črne, rjave ali bele barve. Odlično se znajdejo v stajlingih z blazerji oziroma kostimi, kul delujejo z dolgim plaščem, z lahkoto pa jih dodamo tudi midi krilu, maksi obleki in/ali usnjenim hlačam.

Roger Vivier
Stella McCartney
Valentino
Balmain
Nike

Zelo lepi pa ostajajo tudi športni modeli superg, ki jim ravno bleščice in metalni lesk nudijo vsestransko uporabnost in nosljivost. Ravno zato jih z odprtimi rokami sprejemajo neštete dnevne stajling zgodbe, marsikatera pa si jih privošči celo v večernih uricah. In če ne drugega, je to lahko zelo pameten dodatek za takrat, ko v petkah preprosto ne zdržimo več.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.