Blazer + jeans: idealna kombinacija za pomlad

Vedno sem zelo vesela, ko pridejo lepi dnevi in lahko pozabim na bunde ter debele nogavice. No, sem še vedno na preži, ker je vreme spremenljivo, a načeloma je tako, da je pomlad potrkala na vrata in nam ponuja veliko lepega. Med klasičnimi kombinacijami ostaja blazer s kavbojkami, s tem ne gre zgrešiti.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kakšne kavbojke so trenutno v modi

Rahlo svetlejše in z visokim pasom. So tudi krajše in širše krojene, zato jih mirno nosimo s petami ali supergami, odvisno do okusa. Zapomnite si, da je svetel jeans primernejši za tople dni.

Kakšni blazerji so trenutno v modi

Daljši in gladko padajoči. V resnici kar padejo, zato so idealni nad navadno T majico. Le pazite na širino rokavov: če so zelo ozki, boste spodaj oblekle le tanko majico ali top. Kratki blazerji morajo biti nujno tajlirani, da pride do prave oblike.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Katere so najboljše barve

Pastelne, a nujna je bela. Z belo barvo kombinirate vse, kar imate v omari, zato je tudi tista, ki je najbolj hvaležna. Sledijo svetlo in temno modra, roza in slonokoščena. Zdaj je čas, ko lahko nosite tudi črn blazer, ki je tako ali drugače večen.

Kaj pa vzorci?

Predvsem rože in tudi črte. A ne pretiravajte. Za pravo eleganco naj bi bil blazer v eni barvi, če je svetel, toliko bolje. Še vedno ga lahko popestrite z broško ali dobrim kosom nakita. In nikar ne pozabite, da je blazer lep prav zaradi svoje preprostosti!

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Poleg vsega deluje ta kombinacija zelo mladostno. Če se boste odločile za pete in lepo torbico, bo postal outfit nekaj zelo posebnega. V nasprotnem primeru tudi prav!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Mladostna, modna kombinacija za mlade in nas, malo manj, jaz se vedno pocutim samozavestno, seveda je pomemben tudi nakit, priceska… , hvala, draga Lorella, da si nas spomnila na to nepremagljivo in vecno kombinacijo

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.