Najraje obute v bele superge

Ah ja, bele superge so pač eden tistih dodatkov, za katerega sem prepričana, da ne bo nikoli iz mode. In čeprav se trendi sem ter tja zasukajo v povsem drugo smer, ostaja kot pribito, da se vedno znova vrnejo k osnovam, torej tudi k temu preprostemu, pa vendar tako izredno popularnemu elementu. Razlog je verjetno ravno v nosljivosti, torej tako s strani udobja kot s strani kombiniranja, v času pomladi in poletja, pa tudi še v jeseni ta belina postane še toliko elegantnejša, takoj, ko jo združimo z zagorelo poltjo ter svetlimi, pastelnimi toni. Letos se torej vračamo na povsem klasično, že neštetokrat preizkušeno pot in če smo še lani na vsakem koraku srečevale velike, chunky modele, pa se te mesece vse raje zatekamo k povsem navadnim, precej manj vpadljivim primerkom.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Torej počasi bomo v celoti zanemarile tiste nerodne in iskreno rečeno zelo neženstvene daddy superge ter iz omare potegnile svoje stare Adidaske, Puma teniske in podobne priljubljene primerke. To pomlad so skoraj obvezne pri denim kosih, zelo dobro se podajo tudi modnemu kostimu, še vedno pa bele superge rade kombiniramo tudi s krili in oblekami. Zelo so mi všeč predvsem takrat, ko si omislimo jeans kose od glave do pet, torej v podobi kombinezona ali kavbojk in denim jakne, hkrati pa si lahko damo duška tudi na področju leska, torej jih kombinirajmo z bleščicami in metalnim leskom.

Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Povsem svojo modno zgodbo letos tvorijo minimalistični kosi, predvsem tisti v odtenkih kaki zelene, rjave, bež in podobnih nevtralnih tonih, ki se jim naravnost čudovito podajo ravno bele superge. In še to, na področju ostalih dodatkov se počasi vračamo na čisti minimalizem ali celo popolno odsotnost nakita in ostalih drobnih malenkosti, medtem ko si med torbicami tudi v tem čisto casual stajlingu privoščimo več vpadljivosti in nenavadnosti.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

3 komentarji
  1. Super clanek in res so bele superge ze kot LBD , ker so uporabne se pa se, pasejo na vse in so same po sebi modni dodatek.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.