Lepa poletna obleka je vedno dobra investicija

Res sem za obleke in zdi se mi, da jih ni nikoli dovolj. Poletna sezona prinaša veliko lepih materialov in super dolžin, ki jih lahko nosimo vse. Lahko dodamo še dolgo jopo, jeans ali usnjeno jakno in bo poletna obleka postala kos, ki ga bomo nosile tudi spomladi in jeseni. Res ima dolgo življenjsko dobo, zato je vredna svojega denarja.

Vir: Stories
Vir: Stories
Vir: Stories

Obleka je kos, s katerim na najlažji način poudarimo svojo ženstvenost. Res je, da vse ženske niso prepričane v to, po drugi strani pa moram povedati, da je deloma tudi zato, ker obleke niti ne poskusijo obleči. Osebno menim, da obstaja primerna obleka za vsako postavo. Če torej imate obline, stavite na ovito obleko do kolen, ker zelo lepo poudari dekolte in skrije predel pri trebuhu. Če je trebuh vaš problem, potem lahko poskusite z body corn obleko, ki je nekoliko bolj oprijeta ravno zato, da vas stisne tam, kjer si želite biti ožje.

Vir: Stories
Vir: Stories
Vir: Stories

Kratke noge rešujemo s petami, močne noge z daljšo dolžino, velike boke in zadnjice s kroji, ki niso oprijeti, čeprav je pas vedno dobrodošel. Vitke ženske si lahko vedno omislijo plisirane obleke, ki jih nosijo tudi s sandali ali športnimi copati. Glede barv pazite na vzorce: zdaj že veste, da večji vzorci optično povečajo, zato lahko rečem, da so enobarvne obleke primerne za vse in zelo univerzalne. Majhne rože pa res ne škodijo, privoščite si jih brez slabe vesti.

Vir: Stories
Vir: Stories
Vir: Stories

Top modeli v tem trenutku imajo napihnjene rokave, so lahko na preklop, z gumbi in subtilno retro, saj prav gotovo spominjajo na halje, ki so jih včasih nosile gospodinje. A da ne bo pomote: to je super!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
  1. Pri oblekah je fajn, da ne rabis kaj dosti razmisljat glede kombinacij. Samo obleces in gres. Vedno raje jih imam❤

  2. Jaz sem ptedvsem v poletne dolge oblekice dobesedno zaljubljena, vsako leto si jih raje kupujem in opazam, da je tudi izbira vsako leta vecja, od vzorcev do barv in tekstur…zal mi je, da so v Kopru prav v casu korone zaprli (meni zelo ljubo) Promod trgovino , kjer se vecinoma nisem mogla upreti prekrasnim modelom padajocih oblek iz viskoze, po zelo primernih cenah..

  3. Lorella, bi lahko po tvojih izkušnjah napisala, v katerih spletnih trgovinah bi najbolj priporočala nakup oblek? Da so lepe, kvalitetne in ne preveč drage :). Hvalaaa in objem ❤️

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.