Blazerji na milanskem tednu mode

No, pa smo tam. Če so na newyorškem tednu mode kraljevale kavbojke, so se Italijani zaljubili v blazerje. In odločitev se mi zdi vrhunska! Poulična moda je namreč ponujala prav blazerje, ki bodo hitro postali top kos hladne sezone. Barviti, daljši, nekoliko manj oprijeti blazerji rešujejo vse situacije in tudi IT dekleta jih obožujejo, kar nas seveda ne čudi.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Nosimo jih z jeansom, elegantnimi hlačami, obleko – bodisi daljšo ali krajšo. Gredo povsod in vedno je njihova sezona. Prav zdaj, ko so temperature nekje vmes, je blazer idealna rešitev za vse priložnosti. Stavite na pastelne barve, pa tudi na tradicionalno belo ali črno, poskusite z vzorci in nikar ne pozabite na vse karo motive, ki so še kako v modi. Blazer je lahko bombažen, svilen, volnen ali lanen, a za jesen so prav gotovo aktualne toplejše tkanine, ki jih lahko uporabimo namesto plašča. Bluze in T majice boo poskrbele, da bodo blazerji še bolj prišli do izraza.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Tudi lesketajoči materiali imajo svojo vlogo. Kovinske barve, ki se prelivajo v roza ali turkizno, niso za vse, bodo pa poskrbele, da boste zelo opazne. Zelo so dobrodošli tudi matchy matchy kompleti ali kostimi, saj jih poznamo pod tem imenom. Nova generacija kostimov prav nič ne postara in je primerna za vse ženske. Nikar ne pozabite na belega, tudi pozimi, vas bo navdušil, če mu boste le dale dovolj prostora!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.