Nikamor brez nahrbtnika

Če je doslej prevladovalo mnenje, da si vsako dekle zasluži vsaj eno dobro torbico, bo letos prevladovalo modno načelo, da si vsako dekle zasluži vsaj en dober nahrbtnik. Trend je vsekakor zelo zanimiv, morate pa nujno odmisliti nahrbtnike, ki smo jih nosile na gimnaziji ali srednji šoli, saj je nova generacija teh torbic nekaj povsem drugačnega.

Vir: Pinterest
Vir: www.mass.si
Vir: www.mass.si
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: www.mass.si

Vse izhaja iz dejstva, da potrebujemo ženske prostor. Ne le v življenju, temveč tudi v torbici. Sicer obožujem tiste male in super šik reči, a v kolikor vanje ne spravim niti denarnice, mi gre kar hitro na jok. Nahrbtniki bodo jeseni v priljubljenosti močno tekmovali s torbicami in dobili svoje mesto v vsaki omari in za vsako priložnost: na poti v službo, za popoldansko potepanje po mestu ali na večernem zmenku. Nahrbtnik, ki je verjetno prvi modni dodatek, ki ste ga kdajkoli nosili, se je namreč uvrstil v povsem odrasel trend.

Vir: Pinterest
Vir: www.mass.si
Vir: www.mass.si
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: www.mass.si

In kako nove, elegantne nahrbtnike kombinirati? Tako kot je veliko različnih okusov, je tudi možnosti kombiniranja videzov z nahrbtniki precej. In kar je še pomembneje: ne samo da bomo z nahrbtnikom modne, vanj bomo lahko pospravile tudi vse, kar potrebujemo za svoje dnevne in večerne izhode. Praktično in modno hodita letošnjo jesen z roko v roki.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.