Sončni zahod še vedno navdih lepoti

Pred meseci nas je na lepotnem področju sunkovito zadel navdih sončnega zahoda. Slednji je namreč ravno v spomladanskem in še veliko bolj v poletnem času poln čudovitih odtenkov, ki smo jih letos želele pričarati tudi na naših očeh. In vse kaže, da je trend postal tako močan, da smo si ga nekako prisvojile tudi za nadaljevanje v jesensko sezono. Kako le ne bi, saj sončni zahod ostaja naravnost magičen tudi v prehodni sezoni, sploh pa čarobno deluje, ko ga objame umirjena, zaspana narava. V nadaljevanju torej ne bomo pospravile poletnih senčil, palet, blusherjev in šmink v bronasti, rdeči, oranžni, zlati in modri, kar je seveda več kot dobra novica za vse nas make-up navdušenke.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

V moji domači zbirki se je do danes nabralo že kar nekaj paletk, ki odslikavajo barve sončnega zahoda, a naj po pravici povem, da še vedno pogledujem za novimi. Mislim, da se lahko zahvalim predvsem kombinaciji odtenkov, ki delujejo izredno glamurozno in prefinjeno, pa vendar s pravilnim nanašanjem na očeh ustvarjajo tako povsem minimalistični, dnevni look, kot tudi večerni, kjer si privoščimo ogromno leska. Tudi to jesen se bodo lepotni trendi večkrat vrteli okoli rdeče in zlate, pa tudi bronaste, zelene in modre, popolni must have pa bodo bleščice vseh barv.

Too Faced – Hot Buttered Rum paleta senčil
Makeup Revolution – Forever Flawless Fire paleta senčil
Essence – Epic Sunset paleta senčil

Tokrat je vredno preizkusiti še en trik. Senčilo uporabimo kot eyeliner, prednost slednjega pa je ta, da vse skupaj na obrazu deluje delikatneje in nevsiljivo, pa vendar opazno, ravno dovolj, da naš pogled v hipu pritegne pozornost vseh. V kolikor želimo drznost, potem dodajmo modro ali še raje zeleno, pink ali celo rumeno barvico, drugače pa ostanimo pri toplih, jesenskih tonih, sploh vijolično rdeči, opečnato rjavi in bronasto zlati.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.