Bleščice, ki jih lahko nosimo tudi podnevi

Bleščice velikokrat povezujemo z božičem in prednovoletnim časom, a te bodo še tako prisotne tudi prihajajoči spomladanski sezoni. Te bomo lahko vključile v naš vsakdan na različne načine; od modnih oblačil z bleščicami, modnih dodatkov do make-upa, lakov za nohte ter naglavnega okrasja, ki ne sme manjkati. Prvi modni kos, ki so ga ljubiteljice že vzljubile, so različna krila z bleščicami. Zmagovalni sta dolžini maxi in midi, ki ju največkrat spremljajo tudi različne barve, od rdeče, rožnate do modre in zelene. Ključ do popolne kombinacije s krilom z bleščicami pa je, da so ostali modni kosi basic; od puloverja ali pa elegantne srajce do obutve, ki so lahko na primer športni copati.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Tudi na različne tope lahko vključimo bleščice. Ko so temperature nižje, si privoščite puloverje, ki vključujejo bleščice ali pa ostale tope v topli sezoni. Tukaj igra pravilo manj je več zelo pomembno vlogo. Na primer svoj top z bleščicami skombinirajte z jeans hlačami, ki bodo uravnovesile vaš videz. Kanček bleščic pa lahko dodate tudi z modnimi dodatki; zelo lepi so čevlji, ki dodatke vključujejo. Pravi hit so gležnjarji, če pa imate raje udobje, so športni copati z bleščicami idealna izbira za vas. Tudi lepi modeli se najdejo med torbicami, a pozorni bodite, da je dizajn torbice čim bolj preprost.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Balenciaga
Golden Goose

Z make-upom lahko tudi poudarite svoje atribute in z bleščicami boste brez dvoma opažene. Poudarite oči s kančkom senčk ter bleščic; tukaj igrajo veliko vlogo metalni odtenki, kot sta zlata in srebrna. Tukaj je podobno kot pri nakitu, izberite tisti metalni odtenek, ki najbolj pristaja barvi vaše polti. Začinite pa lahko tudi svojo manikiro in dodate nadlak z bleščicami, ki bo zagotovo v hipu transformiral vaše nohte. Za piko na i pa lahko uporabite tudi lasne modne dodatke z bleščicami, ki bodo zelo modne še naprej. Od špangic, obročev, velikokrat razni napisi oziroma logotipi krasijo bleščice in poskrbijo, da naglavno okrasje še bolj izstopa.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.