Pet stvari za dvig morale

Vsak začetek leta je bela stran in je hkrati rojstvo. Najbrž je tako, da pustimo za sabo stare stvari in se lotimo novih. Hitro se zgodi, da smo zaradi pritiska, predvsem tistega, ki ga izvajamo prav sami nad sabo, slabe volje ali pa se počutimo brez moči. Nič hudega, zgodi se prav vsakemu, pomembno je, da se znebite slabih misli, čim prej. In tukaj je še pet enostavnih napotkov, kako postati ponovno dobre volje.

Vir: Pinterest

Takoj zjutraj naredite nekaj zase

V mojem primeru je to kava in vem, da nisem edina. Kava te dvigne gor, je dobrega okusa, podarja energijo in hkrati pomirja, saj gre za ritual. In potem sta tukaj še vonj in lepa skodelica. V majhnih stvareh se skrivajo veliki podvigi. Začnite torej takoj zjutraj!

Vir: Pinterest

Rezervirajte dopust

Dokazano je, da zna biti začetek leta dokaj zahteven tudi zato, ker imamo običajno manj denarja (veliko smo potrošile decembra), dnevi so kratki in hladni, v sladicah manj uživamo in tudi s prijatelji se manj družimo. 20. junij pa naj bi bil najsrečnejši dan v letu zaradi dopustov, torej je kar dobra zamisel, če vse skupaj rezerviramo že zdaj! Lahko pa listamo po katalogih ali na spletu pogledamo in se odločimo, kam bi šli. Junij je za vogalom!

Vir: Pinterest

V omari poiščite najlepšo obleko

In jo potem tudi oblecite. Nič boljšega od lepe obleke na žalostni duši, ker nas obleka resnično dvigne gor in poskrbi za boljši občutek. Same lahko naredimo ogromno, zato je prav dobro, če začnemo takoj!

Vir: Pinterest

Definirajte srečo

Kaj vas torej naredi srečne? In naj ne zveni kot enostavno vprašanje, saj zna biti dokaj zapleteno. Ali je to druženje s prijatelji, morda sprehod, dopust, darilo, prosti čas? Pomembno je, da zaznate stvari, ki vas naredijo srečne in si jih potem tudi vzamete.

Vir: Pinterest

Ne tarnajte, prenehajte s tem

Če tudi je vse narobe, no, v resnici ni. Dovolj z negativnimi besedami, nehajte tarnati in se pritoževati, raje vzemite stvari v svoje roke in bo veliko bolje. Predvsem za vas! Če imate v glavi ene in iste misli, je kar težko zbežati, zato morate sami postaviti piko in reči dovolj. Vse je odvisno od vas.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.