Bodite izvirne pri izbiri pletenin

Letos se res ne moremo pritoževati. Pletenine so čudovito mehke, udobne, barvite in mnogokrat tudi polne detajlov, ki poskrbijo, da so zelo posebne. Jaz jih obožujem in to že veste, nekako se mi je odprl nov svet, ki omogoča različne, ženstvene kombinacije: krila, kavbojke na korenček, hlače z visokim pasom. Tovrstni outfiti me prav osrečujejo. Če ste torej pred nakupom ali o tem malo razmišljate, si le omislite pletenino, ki je očarljiva in za katero boste morda odštele malo več, a jo boste po drugi strani tudi dolgo nosile.

Sezane
Sezane
Other Stories
Other Stories
Other Stories

Če ste za romantiko, potem le izberite široke rokave in tudi detajle v kontrastnem materialu, kot je denimo čipka. Ti kosi so tako lepi, da sploh ne potrebujete bluz ali ovratnikov, jih nosite samostojno in vam ne bo žal. Pastelne barve naredijo ostalo; pletenine v temnih odtenkih so namreč rahlo nehvaležne, kar zadeva detajle, saj niso opazni. Svetle barve pa vam omogočajo, da se vsaka pentlja, vsak gumb opazi. Če pa doma imate jopo, ki je lepa, vendar je ne nosite, ker ste je že site, no, potem lahko zamenjate gumbe in dobite nov kos. Prav okoli gumbov se namreč vrti cela filozofija zimskih jop in vse so vrhunske.

Other Stories
Other Stories
Other Stories
Other Stories
Other Stories
Other Stories

Če bi torej vse skupaj strnila, bi rekla takole:

 • napihnjeni rokavi,
 • pentlje in detajli iz čipke,
 • mehke oblike,
 • pastelne barve.

Letošnje pletenine so prava oda ženstvenosti in to mi je zelo všeč.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
 1. Na hitro sem pogledala – lepe pletenine!

  Trenutno ne mooorem…… gospa Lorella, zaka ljudje ne nosijo mask, si razkužuje rok, pazijo drug na drugega?
  Res da je moja mama že zelo stara. 2021 februarja, bo ali bi upihnil 100 svečk, pa je v Domu, kljub nepokretnosti, dobila prejšnji teden kovid in danes vročino. Ne vem če ji bo uspelo, kljub temu da nima nobene druge bolezni.
  Včeraj sem bila na sprehodu v parku pa ljudje sploh ne nosijo mask. V bolnicah pa traja že nekaj časa “vojno” stanje, ljudje pa še vedno ne ali nočejo “verjeti”.

  Kaj bi bilo potrebno da bi se ljudje “zbudili”?

 2. Se opravičujem, da sem vam tako lep članek “pokvarila”. Ampak ker je tudi moja mama pletla tako čudovite stvari na roke, potem tudi nekaj časa na stroj, ….

  Danes zjutraj pa se ni več zbudila ……..

  1. Draga Helena, moje sožalje. Ko se zgodi kaj takega res ne vem, kaj napisati ali reči. Zdi se mi, da ni pravih besed ali pametnih opravičil, samo krutost življenja in dejstva, da danes si in jutri te ni. Držite se, objem tudi mami, kjerkoli že je, jaz sem tako ali drugače prepričana, da vas bo za vekomaj čuvala. Karkoli potrebujete, sem tukaj. xoxo

 3. Hvaaaaala gospa Lorella !
  Vesela sem, da imam še en njen pleten poloverček, ki mi ga je podarila. Take stvari/spomini so neprecenljivi!

  Trenutno se “borimo z mlini na veter “, ker je po državnen odloku prepovedano ob pokopu zaigrati Tišino.
  Upam da bova s hčero našli nekoga ki bo izpolnil mamino željo.

  Hvala še enkrat! Objem in pozdrav na morje

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.