Letošnji podeželski izgled

Jesen se zelo počasi, a z gotovostjo že preveša v hladnejše, zimsko obdobje in z njim prihaja tudi sezona najdebelejših in hkrati najtoplejših kosov leta. Moda tudi tokrat, celotni situaciji navkljub, ni zanemarila naše delovne, vsakdanje podobe, veliko je stavila tudi na večerno eleganco, pa vendar se bomo verjetno vse strinjale, da so prav tista casual, sproščena oblačila ta hip najuporabnejša in seveda posledično najpopularnejša. Kot ponavadi se je tudi tokrat med aktualnimi trendi našlo mesto za podeželski, country look, za katerega pa lahko rečemo, da je tokrat povzel nekakšno mešanico ameriškega in angleškega stila.

MICHAEL Michael Kors jesen 2020
MICHAEL Michael Kors jesen 2020
Tommy Hilfiger jesen 2020
Tommy Hilfiger jesen 2020
Tommy Hilfiger jesen 2020

Torej, seveda ne manjka kavbojskih škornjev in klobukov, tipičnih karo srajc in usnjenih jaken z resicami, a vendar je modna scena tokrat podeželsko podobo popeljala še nekoliko dlje ter jo prefinjeno združila z nekaterimi super modnimi, trendi elementi, ki jih sicer pogosteje zasledimo med mestnimi stajling zgodbami. Zanimive so kombinacije s športno garderobo, kot na primer pulover s kapuco in žametno krilo, športne hlače in karo brezrokavnik ali morda superge in midi pletena obleka.

Tommy Hilfiger jesen 2020
Tommy Hilfiger jesen 2020
Tommy Hilfiger jesen 2020
Tommy Hilfiger jesen 2020
Tommy Hilfiger jesen 2020

Country podobo so tokrat začinile tudi razkošne bluze z visokim, poudarjenim ovratnikom in bogatimi rokavi, ki jih lahko nosimo pod volnenimi retro puloverji ali še raje pod brezrokavniki. Vsestranske in zelo nosljive so znova kavbojke na zvonec, torej tiste z visokim pasom in širokimi hlačnicami, ki se jim lepo podajo dolge, podeželske jope z velikimi, opaznimi gumbi, odlična ideja so denim kombinezoni, ki jih kombiniramo s pulijem in grobimi, combat gležnjarji, nenazadnje pa je country stil svoj vpliv izkazal tudi na področju modne ženstvenosti, sploh ko govorimo o usnju in dodatkih, kot so velike torbe, škornji in dolgi mehki šali.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.