Kosmatinci na nogah

Joj, kako so mi všeč in še zdaj mi je žal, ker sem dovolila, da je roza par kosmatih copatk ostal v trgovini, in še večja tragedija je to, da bi imeli s Sofio prav enak model. A pustimo zdaj to, fluffy je modno, in ko hodimo, je pač tako, da smo kot miniaturni jetiji, hkrati modni, sicer tudi malo zabavni. Kosmati copati so v zadnjih sezonah doživeli pravo revolucijo; če smo včasih za “kosmato” pomislile predvsem petke in perje, so se zdaj pete krepko spustile in kosmato pomeni predvsem toplo ter udobno.

Zara Home
Mango
Oysho
Asos
Oysho
Oysho
Oysho
Oysho
Zara Home
Ugg

Letošnja zima stavi na zelo mile in prijetne, pastelne barve: roza, bež, barva smetane in še kaj bi se našlo. Načeloma gre za natikače, ki jih nosimo brez nogavic ali pač z njimi, saj smo doma in si takrat lahko marsikaj privoščimo. Če najdemo ljubke mini nogavičke, ki so v slogu s copati, zakaj ne? Pomembno je, da naredimo nekaj dobrega za naš korak in da nas v noge ne bo zeblo. Umetno krzno je v resnici tudi toplo in čeprav izgledajo tovrstni copati ogromni, so v resnici prav ljubki.

Zara Home
Zara Home
Zara Home
Asos
Mango
Oysho
Zara Home
Ugg
Ugg
Mango

Ker smo danes veliko doma, menim, da je kar dobro, če same poskrbimo za prijetno vzdušje. Glede na to, da doma nismo ravno v petah ali čevljih in znajo biti copati zadnja stvar, na katero pomislimo, so te rešitve zelo prijetne in tudi zabavne. Ne govorim o tistih smešnih in ultra velikih copatih, ki res niso za nikamor, oziroma so le za otroke, temveč za ljubke in kosmate modele, ki bi bili vrhunski denimo z volneno trenirko. Tudi tako si lahko ustvarimo zimsko pravljico, ki si jo konec koncev tudi zaslužimo.

Mango
Oysho
Oysho
Asos
Ugg
Ugg
Zara Home
Zara Home

Vsi modeli že na prvi pogled izgledajo zelo toplo in prijetno. No, morda sem vam celo podala idejo za božično darilo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.