Brez kril prav ne bo šlo

No, zdaj sem se spomnila na angelska krila, saj tudi brez tistih ne gre! A ker ravno pišem o modi, sem mislila na krila, ki jih nosimo, in letošnja zima nam ves čas predlaga, naj pokažemo noge. Seveda ne v celoti! Super kratke dolžine niso niti aktualne in v kolikor so, jih mirno pustimo zelo mladim dekletom. Plisé, bleščice, midi, visok pas: to so modeli, ki nas naredijo še lepše!

Vir: Twinset
Vir: Twinset
Vir: Twinset

Med modeli, ki jih prav gotovo morate imeti, je usnjeno krilo. Všeč mi je v midi različici in z visokim pasom, zelo zanimivo pa je tudi plisirano. Ta kos je prav gotovo večen, zato je tudi dobra investicija. Karo vzorec doživlja svoj revival in je, tako kot usnjeno krilo, prisoten v dveh modelih. Plisirano in na A deluje klasično in s smislom za stil. Četudi stavite na nekaj neobičajnega, kot je denimo rdeča, ne boste zgrešile.

Vir: Twinset
Vir: Twinset
Vir: Twinset

Nikamor brez tila in bleščic. Mnogokrat sem pisala, da so til in bleščice tudi za čez dan. To ni le moja interpretacija mode, tako pač je. Pomembno je, da ju kombiniramo z volno in pleteninami, saj tako zdramatiziramo učinek materiala, ki je zelo plemenit. Sploh til, za balerine, je izredno lep z debelim puloverjem in bulerji. Podobno velja za bleščice, ki so lepe celo s supergami ali, klasično, z visokimi petami.

Vir: Twinset
Vir: Twinset
Vir: Twinset

Morda potrebujete še kakšen dober razlog, zakaj pravzaprav izbrati krilo. Razlogov je ogromno. Na prvem mestu je dejstvo, da je krilo najbolj ženstven kos, ki si ga lahko omislite in seveda je tako, da bo sprožilo drugačno hojo, željo po drugačnem make-upu in lepih nogavicah. Krilo nas nekako sili k ženstvenosti v času, ko naj bi bilo vse nujno udobno, hitro in praktično. Ni rečeno, da so vsa krila neudobna, prej bi rekla, da morajo biti prave številke in dovolj dolga. Ko pa najdete svoj model, se zna zgoditi, da ga ne boste spustile.

Vir: Twinset
Vir: Twinset
Vir: Twinset

In ker zima prinaša veliko škornjev, je tukaj razlog več, zakaj nositi krilo: da škornje pač pokažemo!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Čudovita paleta najrazličnejših kril, letošnjo jesen in zimo pa bi se jim bilo res težko odreči……….:), moški pa so še bolj navdušeni, saj imajo ženstvenost pri nas zelo radi. Objem, MTL

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.