Brez tega dodatka ni pravega poletja

Visoke poletne temperature že razkazujejo svojo moč in prav te so tudi izgovor, da v roke vzamemo najljubšo knjigo ali revijo, nadenemo novi model kopalk ter se z brisačo in pleteno torbo odpravimo na plažo. Vse od naštetega zagotovo velja kot osnovni must have prav vsakega poletja, zraven pa ne smemo pozabiti prišteti tudi slamnatega klobuka. To je eden tistih elementov, brez katerega si verjetno ne znamo več naslikati vroče sezone, poleg njegove funkcionalnosti pa zagotovo obožujemo tudi njegovo modnost. Slednja je v zadnjih letih sunkovito poskočila in nič čudnega ne bo, če svoji zbirki dodamo še kak nov model, dva ali kar tri.

Vir: Instagram – Sincerely Jules
Vir: Instagram – Sincerely Jules
Vir: Instagram – Sincerely Jules
Pinterest
Pinterest
Vir: Instagram – Sincerely Jules
Pinterest

To je eden tistih poletnih dodatkov, s katerim ne bomo blestele zgolj ob morju ali bazenu, temveč bomo z njim povzdignile marsikateri look, pa naj bo ta še tako eleganten in dodelan. Slamnat klobuk bo celotni podobi dodal ravno pravšnjo količino sproščenosti ter v isti sapi ravno pravšnjo količino damskosti. Tokrat ga znova izbiramo v povsem naravnih tonih, včasih s kančkom črne, a vendar veliko raje s poudarkom na pletenem detajlu oziroma sami tehniki tega ter v raznoraznih, super modnih oblikah, ki vsekakor večkrat izstopajo iz ustaljene klasike.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Čudovito se takšni klobuki (in klobučki) podajo dolgim, poletnim oblekam, ki jih krasijo ljubki volančki in naborki. Letos znova ne bomo zgrešile, če ga združimo z dvodelnimi kompleti, sploh s crop topom in midi oziroma maksi krilom, zares kul pa bomo izgledale tudi v minimalistično krojenem retro kombinezonu, pod katerim lahko nosimo celo le kopalke. Slamnatemu klobuku lahko za piko na i dodamo še svilen trak in zlat nakit, sploh pa so zraven skoraj nujni slamnati oziroma pleteni sandali, še najraje kar tisti s čisto nizko petko.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.