Ročne torbice ponovno v trendu

Dovolite mi, da povem svoje: sem za ročne torbice, a morajo biti nujno dovolj velike. Vmesne različice odpadejo in me naredijo žalostno, ker notri spravim občutno premalo stvari. Zato je poletje moja sezona, ker je tukaj rafija, torbice iz rafije pa so vse, kar si želim: velike, prostorne in noro lepe, o njih sem pred kratkim pisala tukaj.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

A večja imena v svetu mode so vedno v iskanju novih oblik in trendov, tu in tam seveda pozabijo, da mora biti torbica predvsem funkcionalna, a nič zato. Modi vse oprostimo predvsem zato, ker smo zdaj dovolj zrele, da same izberemo trend, ki nam najbolj ustreza. Ročne torbice so zelo elegantne in govorijo o starem bontonu, tistem, ki so ga imele naše mame in najbrž tudi babice, ko so se v nedeljo zjutraj lepo oblekle zato, da bi šle v cerkev ali preprosto na kosilo. Drugi časi, boste rekle, in se strinjam, a malo me zanimajo in vedno z neskončnim občudovanjem gledam mamine torbice, ker so zame zakladi sreče. Ni jih imela sto, kot jaz, temveč le nekaj, a so bile nedvomno prave.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Netaporter

Jaz bi jih imela za sprehod po Toskani, kosilo z družino, aperitiv s prijateljicami in za tiste priložnosti, ko sem pač sama ter s seboj in ne prenašam Sofiinih igrač, robčkov vseh vrst, ključev vseh pisarn in podobnega. Zahtevajo manj, a poletje je tudi to: lahkotnost v oblačilih, dodatkih in v sebi.  Včasih so te ročne torbice prav gotovo dovolj velike za vsakdanje življenje, a imajo en minus: se hitro umažejo. Roke pač pustijo sledi, zato vam odsvetujem super drag nakup, sem bolj za sezonsko modno muho in mirno denarnico.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Ena lepša kot druga
    Že “zadnjič” sem iskala po netu slamnato pismo s cofki, ker mi je vzela dih, a je očitno več nimajo.
    Ja, te poletne so res pravi bonbončki. Jaz jo vedno, pa makar je že “odslužila”, poizkušam še rešiti in se poslovimo od nje sigurno eno leto kasneje.
    Res škoda da ima slama, rafija, razna posebna plitva, tako kratko “življensko dobo”.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.