Bucket torbice letošnje jeseni

Videli smo jih točno pred dvema letoma in takrat smo o njih tudi pisali. Zanimivo, saj ne bi nikoli rekla, da bodo bucket torbice postale tako priljubljene. Ok, oblika je zanimiva in tudi velikost, a gre za tisti tip torbice, kjer običajno težko najdeš stvari, ker so zelo globoke in same veste, koliko predmetov imamo običajno v torbici. Pa vendar … Bucket oblike so postale must have za letošnjo mrzlo sezono.

Prada
Marni
JW Anderson keys tote
Nico Giani
Hunting Season beige and brown stripe leather bucket bag
Celine Big Bag Nano bucket

Ker moda vedno išče nekaj drugačnega in izvirnega, so prav dodatki tisti, ki nam omogočajo malo več eksperimentiranja. Če ste torej v iskanju nove torbice in si želite biti v trendu, zna biti bucket bag prava izbira. A pozor: ni nujno, da je črna, saj so v ospredju rjavi in smetanasti odtenki, ki prav prikličejo v spomin jesensko listje, in v kombinaciji z zlato znajo biti tudi zelo sofisticirani. Bucket bag je model, ki gre povsod in je najbolj mišljen za dnevne priložnosti, torej tudi s kavbojkami tvori zanimivo in mladostno kombinacijo. Če ne marate usnja, potem so tukaj bombažni modeli, ki ponujajo dobro mero elegance, če jih le izberemo v pravem odtenku.

A.P.C. Helene bucket bag
Prada
Miu Miu logo patch tote
Aesther Ekme
ATP Atelier
BY CHRISTIAN ALLAIRE
Staud Brody

Bucket bag lahko nosimo čez ramo ali ročno, saj vedno ponujajo oba ročaja. Večerne različice te torbice so občutno manjše in običajno iz satena: gladek material nas popelje v preteklost, saj močno spominja na stare, hollywoodske torbice in na kakšno super retro rdečo preprogo. Za piko na i lahko dnevnemu modelu dodate kakšen zanimiv obesek, tudi s cofom, ali obesek za ključe z izvirnim motivom. Vse to je vedno dobrodošlo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.