Čevlji in torbice Patrizie Pepe prispeli v trgovino Class

Tista muhica, ki visi, o Patrizii Pepe pove veliko. Mnogokrat sem jo srečala v Milanu in z njo tudi poklepetala; privlačna ženska, doma v Firencah, z izrazitim akcentom in odličnim smislom za stil. Zanimivo, da je njen pravi priimek Bambi, srnica, in srnici je tudi podobna, pa ne le fizično, celo karakterno. Umirjena, skoraj sramežljiva, z ljubeznijo do minimalizma, je od leta 1993, ko je začela, naredila ogromne kokrake. Ženska, ki se je počasi, a zelo vztrajno vzpenjala, ki je v življenju dosegla ogromno, predvsem to, da si je v morju oblikovalcev ustvarila ime. Ko rečeš Patrizia Pepe, vsak ve, o čem govoriš, zato sem si prav z veseljem ogledala novo, čudovito kolekcijo čevljev in torbic, ki je pravkar prispela v trgovino Class (v Ljubljani na Kongresnem trgu 6 in v Portorožu na naslovu Obala 20a).

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Pred kratkim sem že zapisala, da se pri nas vedno pritožujemo, da ni pravih trgovin s čevlji. Veliko plastike in malo kvalitete, pa tudi premalo osebnega pristopa, ker je čevelj nekaj, kar le nosimo skoraj cel dan. No, zdaj imamo prav vse, na obali in tudi v Ljubljani, v trgovini Class. Ogledala sem si novo klekcijo Patrizia Pepe in ostala očarana; kot rečeno Patrizii že dolgo sledim in tako kot pri modi, mi je tudi na področju čevljev in torbic všeč njen kompromis med zelo elegantnim in nosljivin, glamuroznim in vsakdanjim. Nekako je tako, da zna združiti nasprotujoče si elemente in ustvariti kolekcije, ki so ženskam blizu. Saten se poroči s kovicami, perje postane nonšalantno, superge imajo popolnoma drugačen pridih. Še ena kolekcija, za katero lahko rečem, da bi rada imela prav vse, saj bi vse pri meni doma našlo tudi pravo obleko za idealno kombinacijo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kolekcija je dinamična, malo rock in rahlo seksi, tako kot vse njene stvaritve. V bistvu bi morala dodati, da je brezhibna s svojimi oblačili, saj Patrizia vedno ustvarja z mislijo podobe od glave do peta, kar postane jasno, ko si v njenem showroomu v Italiji. Vse je brezhibno elegantno in hkrati zelo sodobno. Mislim, da bi bila ta kolekcija všeč tudi vam, ker je mišljena za vsak dan in hkrati 100 % prilagojena sodobni ženski ter njenim zahtevam. Gre za žensko, ki želi biti opažena, a vedno zaradi elegance, zato kolekcija ne ponuja pretiranih ekscesov ter se osredotoča na znameniti Made in Italy, ki se pozna … na vsakem koraku, in to ni le metafora! V trgovini Class najdete tudi Patriziine rute, usnjene zapestnice s kovicami, nakit, pasove in čudovite torbice.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Patrizia se ne odreka ženstvenosti in to se mi zdi ključnega pomena. Čuti se, da je tudi sama ženska, ki živi zelo hiter tempo življenja in ji je zato mar. Imela bo visoke pete, a so zelo udobne, imela bo bulerje, a bodite prepičane, da ne bodo žulili, imela bo športne copate, a ne ravno za v fitness. Skratka, ena izmed nas. Prav vesela sem, da je njena kolekcija prispela do nas in jo sedaj najdemo na tem mestu; saj veste, torbic in čevljev ni nikoli dovolj, zato verjamem, da bomo tudi v letošnji zimi naredili kakšen nov nakup, čeprav je prav gotovo tako, da imamo doma veliko. Pa vendar …

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.