Chanelova kolekcija ličil se navdihuje v svetu rož

Lucia Pica, ki se že vrsto let ukvarja s kozmetiko pri znamki Chanel in nam ob vsaki sezoni ponuja neverjetne izdelke, si je za spomladansko kolekcijo omislila prav posebno linijo. Imenuje se Fleurs de Printemps in se navdihuje po spomladanksih rožah in cvetenju. Sploh na področju šmink imamo ženske, v tej sezoni, neverjetno izbiro odtenkov in vsaka barva predstavlja, v Luciini domišljiji, določen cvet.

Chanel Fleurs de Printemps

Kamelija, ki je od nekdaj ključna pri znamki Chanel, iris in peonija so rože, ki so v make-up liniji postale rdeča nit. Po njih se navdihujejo tudi sence, rdečila za lička in laki za nohte. Rdeča se pomeša z roza, nude z beige in krem barvo, nekaj je zlate za prijeten lesk. Vse barve, združene skupaj, tvorijo serijo nepogrešljivih izdelkov, med katerimi je tudi maskara v zelo posebni barvi, 120 Metal Terracotta, torej rjavo/bakrena z leskom. Super je, kot dodatek k črni maskari, saj se trepalnice prav lepo lesketajo. Navdušujejo šminke Chanel Rouge Allure Velvet Extrême, ki so jim v laboratorijih francoske znamke dodali vitamin E, mandljevo olje in antioksidante zato, da ostanejo ustnice izredno mehke, tekstura šminke pa je “second skin”, torej se zelo prilagodi naši naravni barvi.

Chanel Fleurs de Printemps
Chanel Fleurs de Printemps
Chanel Fleurs de Printemps

Cveti povsod, v modi in make-upu. Nežne barve tako ali drugače poskrbijo za naraven look, ki zna hkrati tudi pomladiti.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.