Morski motivi tudi za vsak dan

Poletje je za vogalom in takoj, ko pomislimo nanj, se spomnimo tudi na morje ter vse radosti, ki pridejo z njim. To toplo sezono pa bomo morsko inspiracijo spremljali v modnem svetu, saj smo lahko morski potisk videli na različnih modnih revijah, kot sta Versace in Dior. Morske zvezde, ribe, školjke, valovi, sidra in valovi morja ne smejo manjkati na oblačilih in modnih dodatkih.

Vir: Versace pomlad 2021
Vir: Versace pomlad 2021
Vir: Versace
Vir: Kepaza

Tudi iz prej omenjenih odtenkov lahko ustvarite morski videz, v prednosti so modri odtenki v vsej svoji lepoti, piko na i pa postavijo tudi tople barve peska in ostalih morskih živali. Med modnimi oblikovalci so obleke s tovrstno inspiracijo prevladovale. Zanimive so tudi lahke jakne, ki jih lahko nosimo na različne načine. Če želite le kanček morskega pridiha, pa izberite rutko, ki bo poleti pravi hit.

Vir: Dior pomlad 2021
Vir: Burberry
Vir: Pinterest

Mnogi modni dodatki bodo poskrbeli za morsko popestritev, platnene torbice bodo kot nalašč za poletne dni, ko boste s seboj vzele več pripomočkov. Svoje lase okrasite z lasnimi dodatki, na primer s špangicami. Na plažo pa vzamete kopalke, ki kar kličejo po morskih dogodivščinah. Za večerne sprehode pa poiščite visoke pete, ki bodo imele školjkice ali pa ostale morske motive.

vir: Pinterest
vir: Jodhi
vir: Schutz

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.