Stilski napotki in must have kosi za maj

Mesec ljubezni in cvetenja, če smem dodati, tudi mesec novih začetkov, vsaj za svet, kot je zdaj in v upanju, da lahko zadihamo. V pravem smislu besede. Maj je tukaj in rada bi bila že v sandalih brez nogavic, pa nisem, rada bi imela za seboj teden v tujini, kot se je zgodilo prav vsako leto, a ga tokrat ni. No, nič zato, jaz verjamem, da vse še pride in da nam bo maj naklonjen, že zato, ker se bo sonce prej ali slej pokazalo in tudi sladoled bo prišel na vrsto! Moda nam ponuja toliko lepega, da bi imela prav vse! Zdaj se mi zdi dobesedno nevarno sprehajati se po trgovinah, ker je toliko novega in barvitega, da se mi prav zavrti. In veste kako se odzovem na vse to? Pomislim na mojo nabito omaro in razmišljam o novih kombinacijah s starimi stvarmi, kaj vem, morda z leti pride tudi to. Dobrodošel torej, mesec številka pet!

Vir: Pinterest

Cvetlična obleka

In ne “kar ena cvetlična obleka”, temveč tista, ki se vidi z Lune in je nastala zato, da postanemo še bolj drzne. Nemogoče? V resnici je še kako mogoče! Velike cvetlice, divje barve in želja po svobodi, ta obleka govori prav o tem!

Vir: Reserved

Crop top

Za tiste, ki si ga seveda lahko privoščijo, saj gre za kratek top, ki razgali trebuh. Ne mislite, da ni eleganten, pravzaprav je super, če ga nosimo s hlačami z visokim pasom in blazerjem: potem se od trebuha vidi bolj malo …

Vir: Reserved

Cekar in rafija

S prvimi sončnimi žarki menjamo tudi torbice. Rafija bo zaživela takrat, ko bo zunaj toplo in super lepa bo s špagaricami. Imejte v omari vsaj eno torbo iz rafije, zelo poletno in ljubko.

Vir: Mango

Natikači

S peto ali brez, stvar okusa. Ko bomo (končno) slekle nogavice, bodo ti natikači prišli do izraza in verjamem, da jih bomo nosile z veseljem. Pastelne barve in zanimive pete ostajajo vodilo tople sezone.

Vir: Mango

Lepa pižama

Naj bo tudi malo seksi! Je ne omenjam zato, ker si želim biti doma, daleč od tega, le zato, ker pižame morajo biti tudi lepe in v zadnjih časih se je moda, na tem področju, zelo izboljšala. Pravi greh je, če po hiši hodimo v cunjah.

Vir: Reserved

Jakna iz bukleja

V slogu Chanela, četudi ni Chanel. Ta jakne deluje vedno super elegantno, mora biti krajša in dobro je, če jo nosimo s kavbojkami, saj prav tem zna podariti nekoliko bolj sofisticirano noto. Juhu.

Vir: Mango

Jeans jakna

To je njen čas. Najbolje je, da jo imamo kar v avtu, na zadnjem sedežu. Ker se vse tako prijetno vrača, sploh ni nujno, da je posebna, lahko je prav navadna, gladka, brez vzorcev. Zelo hitro bo postala najbolj priljubljena.

Vir: Mango

Pleteno

Ljubke pletenine nam še vedno delajo družbo in zanimivo je, kako nočejo iz mode. Seveda so tokrat iz bombaža, spominjajo na severne kraje, so zelo pristne, romantične in ravno prav retro.

Vir: Mango

Brezrokavnik

Kot v starih časih, kajne? Meni je noro všeč, sploh z bluzami s širokimi rokavi. Tako namreč tvori odličen stil in dobro je, če si ga omislimo, tudi zato, ker ima svojo funkcijo: greje pljuča in nas ne bo nikoli zeblo.

Vir: Reserved

Čudovita bluza

Seveda čipkasta, predvsem pa zelo romantična. Že vsaka blagovna znamka nam danes ponuja izredno lepe, ženstvene bluze; dober material, nekaj čipke, detajli, napihnjeni rokavi in voilá, vse je hitro na svojem mestu.

Vir: Reserved

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.