Color block tokrat po vzoru osemdesetih

Kljub temu, da gre za precej vpadljiv detajl, color block ostaja v modi že več let. Kot kaže, tovrstne kombinacije bolj ali manj intenzivnih odtenkov navdušujejo tako mlajše kot nekoliko starejše generacije, saj jih vedno znova zasledimo tudi med številnimi pouličnimi stajlingi. Letošnjo jesen takšnih kosov zagotovo ne bo primanjkovalo, zasluga pa gre tudi močnemu vplivu preteklih osemdesetih. Prav zaradi slednjega bomo barvne kombinacije našli vsepovsod, posebej zaželene pa so letos na vrhnjih oblačilih, kot so jakne, plašči, blazerji oziroma dolge jope.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Color block je tokrat prevzel oversize suknjiče, jakne in plašče, ki se zgledujejo po moških linijah, s poudarjenimi rameni in dolgimi rokavi. Prav tako ne gre spregledati midi in maksi oblek, ki so barvno razpolovljene, zanimive so tudi hlače v takšnem stilu, predvsem pa pozornost vzbujajo color block čevlji, pri katerih so včasih barvno ločeni podplati, spet drugič so si modne hiše zamislile kar barvno ločitev levega in desnega čevlja.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Barvne kombinacije so pri tem vpadljive in vsekakor močne, odločne. Prevladujejo torej odtenki oranžne in pink, rumene in modre, vijolične in rjave, zelene in rdeče, vedno s pudarkom na intenziteti. Color block kosi so nedvomno odlična popestritev še tako zaspanih jesenskih dni, vendar je pri izbiri teh potrebna dodatna pozornost, saj lahko kaj hitro izpademo načičkano, skoraj kot klovn. V kolikor nam pozornost okolice ne paše, pa se temu trendu raje tudi to sezono izognimo.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.