Črna in bela tudi poleti

Do danes smo že dodobra zakorakali v obdobje, ko močne in nežne barve dobijo čisto nov pomen, hkrati pa se nekoliko nevtralnejši, lahko bi rekli celo dolgočasnejši toni umaknejo v ozadje. No, ja, ni nujno ravno tako, saj trendi tokrat močno veljavo poklanjajo ravno tistim neagresivnim, večnim barvam, ki svoje mesto v domači garderobi najdejo vedno znova, ne glede na leto, modne smernice ali splošni okus. Dejstvo pa je tudi to, da vsej barviti živahnosti navkljub že bežen pogled na trgovske izložbe pove, da so se trendi tudi letošnjo pomlad in poletje zaobljubili klasiki črne in bele.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

Naj bodo to outfiti v popolni črnini, popolni belini ali pa v črno-belih kombinacijah, z njimi preprosto ne moremo zgrešiti. In ne samo to, bolj kot je kos preprosto krojen in nasploh minimalističen, boljše je. Na ta način nekako v ospredje postavimo zanimive sandale in ljubke torbice, pisane rutke in zlat nakit, zato sta črna in bela še kako pomemben element te vroče sezone. Odlično se združujeta z retro kosi, sploh s kavbojkami in kratkimi hlačami, modni so črni ali beli kombinezoni, seveda pa teh dveh bazičnih barv ne bomo izpustili niti na kopališču.

Zara
Zara
& Other Stories
Zara
& Other Stories

V kolikor so nam zgoraj omenjeni kosi preveč monotoni, potem bodo za nas več kot dobra izbira vzorčasti topi z napihnjenimi rokavi in še bolj obleke vseh dolžin, ki jih krasijo večne pikice in črte, črno-bele rožice ali celo vzorec zebre. Skratka, vsekakor ni potrebno, da je naš look dolgočasen, je pa res to, da ta hip modna scena, celotnemu barvnemu živžavu navkljub, nekako ostaja strožja in resnejša, kot pa bi morda pričakovali.

Zara
& Other Stories
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.