Vroče ta hip: napihnjeni rokavi

Rokavi na balon torej, zelo lepi in popolnoma retro, saj verjamem, da se jih marsikatera izmed vas spominja iz svojega otroštva. Bela bluza z ogromnimi rokavi se je bohotila že med 80. in 90. leti, takrat so jo naše mame prav dodatno polikale in sicer tako, da je delovala še bolj pompozno. Potem si dobila trak v lase in si vedela, da se pripravlja pomembna priložnost.

Vir: Reformation
Vir: Reformation

Ker pa se vse vrača, so danes tukaj prav napihnjeni rokavi, ki so sicer malo drugačni od tistih v preteklosti, a ohranjajo originalnost v smislu oblike in opaznosti. Bela bluza je torej must have, a tukaj so tudi malo drugačni modeli, z elastiko, krajši in marsikdaj tudi s pentljo. Stvar okusa, vendar jaz menim, da znajo tovrstni kosi vsakemu outfitu podariti kanček romantike in nežnosti, kar sploh ni slabo. Tudi cvetlične bluze imajo lahko napihnjene rokave, prav tako obleke, ki so stisnjene na zapestjih, na ramenih pa se rahlo bohotijo.

Vir: Reformation
Vir: Reformation
Vir: Reformation

Ali so ti modeli namenjeni vsem ženskam? Seveda optično širijo, zato jih ne bi svetovala tistim, ki imajo močne roke, saj se v takšni bluzi najbrž ne bi dobro počutile. Če pa vam je model vseeno všeč in bi ga imele, potem izvolite! Vedno bolj sem mnenja, da je moda tukaj zato, da na polepša življenje in v kolikor jo začutimo, potem jo moramo tudi nositi. Ker se bliža sezona porok in vrtnih zabav, vedite, da so tovrstni boho rokavi izdelani za omenjene podvige. Marsikdaj je dovolj, da je oblika rokava posebna in barva čisto običajna ter umirjena in boste še kako opažene.

Vir: Reformation
Vir: Reformation

PS: nekaj pa ostaja isto kot v preteklosti: te rokave je noro težko dobro zlikati!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.