Najbolj modne hrvaške špagarice

Nisem prepričana, ali bi sploh znala izbrati, ker bi imela vse. In ne, nisem največja ljubiteljica špagaric, ampak obožujem pentlje, barve in ženstvenost in ta znamka me je navdušila zato, ker združuje vse omenjeno. Plus deluje super šik in francosko, zato sem prav težko verjela, da je pravzaprav narejena na Hrvaškem. Super novica, saj imam vedno občutek, da so sosedi domači in z veseljem podpiram njihovo domišljijo.

Evita-collections.com
Evita-collections.com
Evita-collections.com
Evita-collections.com
Evita-collections.com

Špagarice Evita so nastale pod taktirko dizajnerke Tanje Filipović, ki ustvarja za sodobno in moderno žensko, za tisto, ki sledi trendom, a vseeno želi nositi in izbrati kose, ki so zelo prefinjeni in ženstveni. Prav takšne so najnovejše špagarice, sicer lahkotne in poletne, a hkrati zelo posebne in unikatne. Bliža se topla sezona, ki prinaša čudovite bombažne obleke, cvetlične, na pike, črte, iz naravnih materialov, zelo uporabne in udobne. Obutev sledi temu trendu in postaja vse bolj zanimiva.

Evita-collections.com
Evita-collections.com
Evita-collections.com
Evita-collections.com
Evita-collections.com

Na njihovi spletni strani najdete veliko več modelov in so cenovno zelo dostopni. Vsak par je ročno izdelan na Hrvaškem, tako da v sebi nosi kanček lepega morja in dopusta, kar je dovolj za pozitivno energijo in dobro voljo. Mene so te špagarice res navdušile!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
 1. Heeloooo,
  Res so odlične za dušo, za razvajanje in najbrž za nošenje. Bravo…cart modeli.
  Jih je možno kupit tudi fizično in poskusit, kje… ali samo preko spleta?

  Lep, prijazen dan želim
  Mirjam

  1. Mislim, da samo preko spleta. Jaz bom svoje prav gotovo naročila, res so lepe in običajno dam za podobne modele več, zato raje dam oblikovalki, za katero se mi zdi, da jo na pol poznam 🙂 Pa še “domačinka” je…no, skoraj 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.