Kako nositi in kombinirati poletne trende

Na prvem mestu so seveda barve in to najbrž že veste. Čeprav naj bi bilo leto 2020 v znamenju modre, nam poletna sezona ponuja predvsem sončne in sočne odtenke, ki gredo od rumene do rdeče, mimo nujne oranžne. V ospredju so obleke, midi in dolge, z volančki, gumbi, napihnjenimi rokavi. Zelo seksi in hkrati romantične bodo poskrbele za popestritev vročih dni. Če ste torej v iskanju IT kosov za poletno sezono, vedite, da se prav morate osredotočiti na obleke, saj brez njih ne bo šlo. Poglejmo, kako jih nositi in s čim najbolje kombinirati.

Barve kot vitamini

Kot rečeno gre za zelo živahne kreacije, ki lahko zaobjamejo pastelne barve, a v tem kontekstu se bom osredotočila na močnejše odtenke, ki vam bodo podarile ogromno energije. Limonino rumena, oranžna kot sončni zahod in rdeča kot odlična sangrija. Glede modelov jih je na pretek in so stvar okusa, a midi in maksi sta vedno prava izbira.

Faithfull the brand via Netaporter
Zimmermann via Netaporter
Prada via Netaporter
HVN via Netaporter
Sea via Netaporter

Zraven sodijo poletni sandali …

Načeloma nizki, vendar ni nujno. Lahko izberete tri različne modele: nizki in usnjeni (beli, rjavi ali zlati), srednje visoki in z debelo peto (poglejte Zarino kolekcijo in vam bo vse jasno), visoki in s tankimi trakovi čez prste (super seksi, a ne ravno za cel dan). Ne glede na to, kakšen je vaš model, vedite, da v kolikor izberete barvito obleko, morajo biti sandali nekoliko bolj umirjeni.

Gianvito Rossi via Netaporter
Ancient Greek via Netaporter
Ancietn Greek via Netaporter
Aquazzura via Netaporter

… in poletne torbice

Iz rafije in večje, kar je seveda super novica. Če pa niste za ta material, ki je vsekakor zelo poleten in ga pozimi prav gotovo ne boste nosile, potem so tukaj torbice iz blaga, prav tako velike, enobarvne, z drobnimi rožami, v kombinaciji z usnjem. Seveda so aktualne tudi male in usnjene, a zdi se mi, da imamo poleti vedno s seboj knjigo, zato zanjo potrebujemo tudi prostor.

Nannacay via Netaporter
Tory Burch
Loewe via Netaporter
Aerin Lauder

Nakit za piko na i

Ko sem zagledala poletno kolekcijo Frey Wille, ki je pri nas res priljubljena znamka nakita in jo najdete prav v centru Ljubljane, sem pomislila, da je edina prava izbira. Če vse govori o poletju, potem naj bo še nakit v tem slogu. Kolekcija, posvečena francoski Polineziji, prav govori o dopustu, morju in soncu, o tem, da smo zdaj končno bolj sproščene in lahko uživamo življenje. Ker sem ljubiteljica zlate barve, naj še dodam, da je kombinacija Gauguinovih barv in zlate naravnost božanska.

Frey Wille
Frey Wille
Frey Wille
Frey Wille

Da ne pozabim: ob vsem tem potrebujete še lep nasmeh in ta pravo šminko. 🙂

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.