Nakupovanje čevljev preko spleta

Nekateri si upajo, drugi so še vedno skeptični, osebno pa lahko le rečem, da imam veliko čevljev, ki sem jih kupila na spletu in me nikoli niso razočarali, niti v smislu številk. Kar morate vedeti, je, kakšna je pravzaprav vaša številka v Evropi, ZDA ali UK, saj se te razlikujejo, a z lahkoto boste našle številko, sploh s pomočjo tabel, ki vam točno povedo, kaj in kako.

www.mass.si
www.mass.si
www.mass.si
www.mass.si

Poleg tega se je zaradi preteklih dogodkov nakupovalna izkušnja spremenila in ima marsikateri kupec danes raje splet, saj tako prihrani tudi čas ter le z enim klikom preveri, ali je želeni izdelek na zalogi. Pri nas se je v tej smeri odlično organiziral Mass, ki je online postavil celotno ponudbo, torej več kot v posamezni trgovini.  Ženske, moški in otroci lahko izbirajo med najbolj trendi modeli čevljev za vse priložnosti, od elegantne do športne in pohodniške obutve. Spletno košarico lahko napolnijo s športnimi in modnih supergami, sandali, salonarji, espadrilami, balerinkami in japonkami, modnimi dodatki, kot so nogavice, torbice in nahrbtniki, ter pripomočki za nego obutve.

www.mass.si
www.mass.si
www.mass.si
www.mass.si

Spletnim nakupovalcem je na voljo več kot 80 priznanih blagovnih znamk, obutev pa lahko prek spleta kupujejo 24 ur na dan, od kjerkoli, tudi od doma, v copatih. V spletni trgovini mass.si upoštevajo najvišje standarde varnosti spletnega nakupovanja in zagotavljajo, da so naročeni izdelki na naslovu v roku 3-5 delovnih dni. Dostavo pa za Mass opravljajo zaupanja vredne dostavne službe, pri katerih lahko kupci izbirajo kraj dostave po svojih željah. Če ste v dilemi, da vam izdelek ne bo ustrezal, zaradi številke ali udobnosti modela, ne skrbite, saj lahko izdelke v roku 15 dni vrnejo ali zamenjajo v vseh Massovih trgovinah. Priporočajo nakupovanje s plačilnimi karticami.

www.mass.si
www.mass.si
www.mass.si
www.mass.si
www.mass.si

Za še bolj prijetno klikanje po Massovi spletni trgovini so poskrbeli tudi z vsebino na modnem portalu But First Shoes, kjer obutev zaživi v stajlingih in zgodbah, tam pa so pripravili tudi cel kup koristnih nasvetov in trikov za nego obutve. Odklikajte na mass.si in zakorakajte v slovensko trgovino s čevlji z dolgoletno tradicijo in najbolj raznovrstno ponudbo. Sama pa sem izbrala nekaj modelov na priloženih slikah, ki so mi zelo všeč, morda bodo tudi vam.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.