Črno-bela jesen

Res je, da se barvna paleta letošnje jeseni močno razteza vse od najbolj intenzivnih, kričečih odtenkov pa do tistih najbolj delikatnih, nežnih, ki bi jih skoraj raje pripisali topli sezoni. A vsej živahnosti navkljub ne gre zanikati dejstva, da tudi tokrat v samem centru trendov ostajajo kosi v klasičnih črni in beli. Lahko jih izberemo kot duo, lahko pa si ju privoščimo povsem samostojno, da, tudi snežno belo. Smernice gredo tokrat celo tako daleč, da dopuščajo mešanje različnih odtenkov enake barve, kar na trenutke, seveda malce bolj premišljeno, velja tudi za ti bazični barvi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ogromno je govora o črno-belih službenih opravah, katerih navadnost oziroma vsakdanjost razbijajo predvsem kroji, asimetrija ter materiali, ki nudijo ogromno udobja in elegance. Izredno bistvenega pomena so same kombinacije, torej da dodajamo rdeče, rumene ali zelene dodatke, da uporabljamo vpadljivo senčilo ali eyeliner ter da dodelano deluje tudi naša pričeska, po možnosti krajši paž. Must have so črni in/ali beli gležnjarji oziroma škornji, seveda v grobem, retro stilu, prav tako so dobrodošli dolgi črni plašči, ki v sebi skrivajo noto moške garderobe, nenazadnje pa ne spreglejmo niti ostalih osnovnih kosov, kot so dolga krila, usnjene hlače z visokim pasom, blazer, ali še raje kostim.

Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter

V črni in beli so zelo zaželene obleke, žametne ali usnjene, ki jih nosimo samostojno, v kolikor gre za daljši model, medtem ko so super naložba tudi tiste brez rokavov, v slogu over-all modela, s katerimi se čudovito nosijo prefinjene boho bluze, tanjši puli ali kar debel, pleten pulover.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.